Βιβλίο «καίει» την Αντζελα Δημητρίου: «Πλήθος πλούσιοι Αραβες παραληρούσαν στα θέλγητρά της»

newego_LARGE_t_641_106621901_type12905

«Φωτιά» αναμένεται να βάλει στο χώρο της μουσικής, αλλά και στην κοσμική ζωή της χώρας, ιδίως της νυχτερινής Αθήνας, το βιβλίο που αναφέρεται στη ζωή της Πόλυς Πάνου «Η αρχόντισσα», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στα βιβλιοπωλεία και αποτελεί έκδοση της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας «Εν-Χορδώ».

Ο συγγραφέας Κώστας Παπασπήλιος, έκανε μία μεγάλη και εις βάθος έρευνα στο προσωπικό και το επαγγελματικό περιβάλλον της μεγάλης τραγουδίστριας που «έφυγε» από τη ζωή το 2013  και με την πένα του ρίχνει φως σε άγνωστα περιστατικά της λαμπερής καλλιτεχνικής πορείας της.

Αποσπάσματα από το βιβλίο δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα «Espresso» και σε ένα από αυτά αναφέρονται περιστατικά, από το ξεκίνημα της καριέρας της Άντζελας Δημητρίου, που θα συζητηθούν.

Πιο συγκεκριμένα, το 1978, όταν τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο Νεράιδα με την Τζένη Βάνου, μαζί τους στο σχήμα ήταν και η Αντζελα Δημητρίου, που τότε έκανε τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι. Το κέντρο είχε πολλούς Αραβες πελάτες, στους οποίους η μετέπειτα «λαίδη» του τραγουδιού είχε μεγάλο σουξέ.

Στο βιβλίο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Όταν η Άντζελα έβγαινε στην πίστα -απίθανο κορμί, σχεδόν γυμνό μέσα σ’ ένα διαφανές ένδυμα- ήταν σαν να ‘πεφταν όλα τα βεγγαλικά της Λαμπρής. Από κάτω, πλήθος πλούσιοι Αραβες παραληρούσαν στα θέλγητρά της. Κάθε φορά που ήταν να βγει στο πρόγραμμα, η Πόλυ έστελνε από τα καμαρίνια την πολύ καλή φίλη της, τη Βαγγελίτσα. “Πήγαινε να δεις, σε παρακαλώ, πώς τα πάει στην πίστα η Αντζελα”. Όταν έπαιρνε ραπόρτο ότι σάρωνε, εκρηκτική, αισθησιακή, χαμογελούσε με νόημα. “Ποιος κρατάει τους Αραβες τώρα!” έλεγε η Πόλυ Πάνου»,.

 

 

tff.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *