Βρετανία:Εντυπωσιακές εικόνες από το πολικό ψύχος.Πάγωσε το νερό στα συντριβάνια του Λονδίνου.

AP_21042376475391

Από ισχυρό κύμα ψύχους που προέρχεται από τη Ρωσία πλήττεται η Βρετανία, με τη χώρα να καταγράφει σήμερα Πέμπτη τις χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 26 ετών.

Η χθεσινή νύχτα να είναι η πιο παγωμένη σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο από το 1955, οι θερμοκρασίες στα σκωτσέζικα Χάιλαντς έπεσαν στους 23 βαθμούς Κελσίου κάτω από το μηδέν, ενώ το νερό στα συντριβάνια της πλατείας Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο μετατράπηκε σε πάγο.

Η θερμοκρασία στο χωριό Μπρέιμαρ έπεσε στους -23 βαθμούς Κελσίου στις 08:13 (τοπική ώρα, 11:13 ώρα Ελλάδας), η οποία είναι η χαμηλότερη που έχει καταγραφεί από το 1995 και η χαμηλότερη που έχει καταγραφεί μήνα Φεβρουάριο στη Βρετανία από το 1955, όταν ήταν ακόμη πρωθυπουργός ο Ουίνστον Τσώρτσιλ.

«Μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι η περασμένη νύχτα ήταν η πιο ψυχρή νύχτα του Φεβρουαρίου σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο από τις 23 Φεβρουαρίου 1955, περιλαμβανομένου και του χειμώνα του 1962/1963», ανακοίνωσε η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία της Βρετανίας.

BANNER PALETTINO SALE

Δείτε φωτογραφίες:

Εντυπωσιακές εικόνες από το πολικό ψύχος στη Βρετανία: Πάγωσε το νερό στα συντριβάνια του Λονδίνουnewsbeast.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *