Βόλτα στο Μόναχο

DSCN9154Με αφορμή ένα τριήμερο πάρτυ που δόθηκε στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας και συγκεκριμένα, στο “Coco” cafe club, στη Marienplatz, βρέθηκα εκεί για λίγες μέρες, όπου (για πολλοστή φορά) απόλαυσα αυτή τη γνήσια, παραδοσιακή, Γερμανική πόλη. Ο καιρός δεν ήταν πολύ κρύος, καθώς, απ’ ότι παρακολουθούσα στο ίντερνετ, η θερμοκρασία ήταν σχεδόν πάντα 10 βαθμούς χαμηλότερη απ’ ότι στην Αθήνα!

Η φιλοξενία μου εκεί, τέλεια, και οι μέρες πέρασαν δίχως να το καταλάβω, με ελάχιστο ύπνο, μιας και τα βράδια έπαιζα στο “Coco”, ενώ την ημέρα, ήμουν στην γύρα!!

Αυτή τη φορά δεν το έπαιξα τουρίστας αλλά σαν ένας απ’ τους 20.000+ Έλληνες τους Μονάχου. Χαλαρά πράγματα, καφεδάκια, φαγητό, ό,τι δηλαδή κάνει ένας μέσος Έλληνας εκεί.

Να σας ενημερώσω πως όπου κι αν πήγα, με χαρά διαπίστωσα πως η ατμόσφαιρα ήταν πάντα καθαρή, μιας και το κάπνισμα απαγορεύεται, παντού, σε όλα τα μαγαζιά!

Πρέπει να σας πω ότι με χαρά διαπίστωσα πως εκεί υπάρχει δουλειά για όποιον πραγματικά θέλει να δουλέψει και πως ευτυχώς δεν παρατήρησα να υπάρχει κρίση, στους εκεί Έλληνες!

Το “Palettino” φυσικά, ήταν παρών και σας μεταφέρει εικόνες από εκεί.


Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


Βίντεο:

 

 

 

Φωτογραφίες:

RSCN9187

Εγώ με την αδερφή μου και τον ανηψιό μου, μπροστά απ’ το μαγαζί, που έχουν εκεί (μαζί με την οικογένειά τους) και αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους Έλληνες της περιοχής! Πραγματικά σε καθημερινή βάση δημιουργείται το αδιαχώρητο, μιας και δεν είναι καθημερινός τόπος συνάντησης αλλά και τόπος παρακολούθησης όλων των Ελληνικών αθλητικών αγώνων!

DSCN9154

Ξημερώματα, μπροστά στον ιστορικό σταθμό του Μονάχου! Ένας χώρος όπου έγινε τραγούδι απ’ τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου! 

RSCN9124

Με τον φίλο μου Γιώργο Κουιμτζίδη, ο οποίος ήταν αυτός που με ανέβασε στο Μόναχο, στο “Coco” cafe. 


Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


DSCN9165

Παρασκευή πρωί, πέρνοντας το πρωινό μας σε γνωστό εμπορικό κέντρο του Μονάχου (πριν ξεκινήσουν οι αγορές χαχαχα).

DSCN9281

Να και η Αθήνα από ψηλά, λίγο πριν προσγειωθούμε στο “Ελ. Βενιζέλος”.

DSCN9262

Περιπλανόμενος, πρωί πρωί, στους δρόμους του Μονάχου…

RSCN9150

Στιγμές χαλάρωσης με την …. “μαγκουφίτσα μου”, την ανηψιά μου.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *