Γάντια, κασκόλ, σκούφοι: Τα αξεσουάρ του χειμώνα που χρειάζεσαι οπωσδήποτε

Κάποιες μέρες ανοίγεις το παντζούρι, βλέπεις ήλιο, ντύνεσαι λίγο πιο ελαφρά. Άλλες πάλι, βλέπεις συννεφιά, ντύνεσαι σαν κρεμμύδι, παίρνεις ομπρέλα και περιμένεις κρύο, βροχές και αστραπές.

Κάθε φορά όμως, καλό είναι να έχεις μαζί σου και τα αγαπημένα αξεσουάρ του χειμώνα. Κασκόλ, γούνινα γάντια, καπέλα, αυτάκια, πασμίνες και μεγάλα φουλάρια είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να έχεις στιλ ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του Ιανουαρίου.

Ένα oversized κασκόλ ή ένα μεγάλο χρωματιστό πλατύγυρο καπέλο μπορεί να μεταμορφώσει ακόμη και το πιο ουδέτερο σύνολό σου και από τη μια στιγμή στην άλλη να αποκτήσει ενδιαφέρον.

Αν πάλι, προτιμάς τις πιο girly εμφανίσεις μπορείς να δοκιμάσεις να προσθέσεις στα looks σου ένα ζευγάρι αυτάκια που σε προστατεύει από το κρύο αλλά δίνει και μια μοντέρνα πινελιά στο σύνολό σου. Μπορείς επισης, να φορέσεις ένα oversized printed φουλάρι που θα δέσεις γύρω από τον λαιμό ή θα ρίξεις πάνω στους ώμους και θα το δέσεις με μία ζώνη στη μέση.

Διάλεξε τα αξεσουάρ που σου ταιριάζουν, πρόσθεσέ τα στις εμφανίσεις σου και δημιούργησε τα πιο στιλάτα looks για κάθε ώρα της μέρας.
*Οι τιμές του κάθε προϊόντος διαφοροποιούνται ανάλογα με τις εκπτώσεις του κάθε καταστήματος.

Asos.com 25,71 ευρώ

Accessorize 26,50 ευρώ

Bershka 9,99 ευρώ

Achilleas accessories 4,90 ευρώ

Mango 12,99 ευρώ

Accessorize 39,90 ευρώ

joytv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *