Γραμμωμένα νεανικά μπράτσα σε κάθε ηλικία

Ανώδυνες θεραπείες, χειρουργικές επεμβάσεις και τελευταίας γενιάς προϊόντα υπόσχονται να σμιλέψουν τα χέρια σας.

Το μυστικό των σταρ με καλογυμνασμένα μπράτσα, όπως η Μαντόνα, είναι οι ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης (με λάστιχα, βαράκια) και η κατανάλωση πρωτεϊνών σε κάθε γεύμα (η ίδια επιλέγει μόνο φυτικές). Πρόκειται για ένα συνδυασμό που υπόσχεται σύσφιγξη στα σημεία. Αν θέλετε γρήγορα αποτελέσματα, χωρίς κόπο, οι γιατροί προτείνουν διάφορες εναλλακτικές:

Στο ιατρείο: Σε χαλάρωση μέτριου βαθμού που σχετίζεται με την ηλικία συνιστάται ένας κύκλος συνεδριών που φτάνουν τις 5-6 (1 ανά 2 εβδομάδες) με ραδιοσυχνότητες (η νέα γενιά ονομάζεται Fractora Plus). Η Βίλλυ Ροδοπούλου επισημαίνει: «Αν το πρόβλημα είναι ήπιο και η γυναίκα δεν θέλει να κάνει επέμβαση, με τη συγκεκριμένη μέθοδο θα υπάρξει σημαντική βελτίωση. Στη χαλάρωση μεγάλου βαθμού χρειάζεται να προχωρήσουμε σε επεμβατική λύση, το Arm Tite».
Η διαδικασία διαρκεί 20΄και εφαρμόζεται επίσης στους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα, την κοιλιά, το λαιμό και το περίγραμμα του προσώπου. Το κόστος της μίας συνεδρίας είναι περίπου € 80-€ 100.

Στο χειρουργείο: Αν η χαλάρωση είναι μεγάλης έκτασης, η προτεινόμενη μέθοδος είναι επεμβατική. Ο γιατρός δεν χρησιμοποιεί νυστέρι, αλλά επιλέγει τη λύση της λιπογλυπτικής. Ένα από τα πλεονεκτήματά της σε σύγκριση με την κλασική βραχιονοπλαστική είναι ότι η τομή είναι πολύ μικρότερη στην πρώτη περίπτωση. Επιπλέον η νέα γενιά μηχανημάτων υπόσχεται σύσφιγξη σε σημαντικό βαθμό επειδή βασίζεται στις ραδιοσυχνότητες τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

«Η μεγάλη διαφορά της τεχνικής Arm Tite από την κλασική λιποαναρρόφηση είναι ότι με την πρώτη, πιο εξελιγμένη μέθοδο έχουμε το ατού της σύσφιγξης που προσφέρουν οι ραδιοσυχνότητες» τονίζει η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη (αν χρειαστεί). Μετά το χειρουργείο θα πρέπει να φοράτε ελαστικό επίδεσμο στα μπράτσα για ένα μήνα. Το κόστος μιας τέτοιας επέμβασης στην αγορά κυμαίνεται στα € 1.800.

<b>Beauty tip</b> Η χρήση ενυδατικών συνθέσεων που παράλληλα εξασφαλίζουν σύσφιγξη είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε τα μπράτσα τονωμένα και να φορέσετε άνετα τις στράπλες και αμάνικες δημιουργίες τ

Beauty tip
Η χρήση ενυδατικών συνθέσεων που παράλληλα εξασφαλίζουν σύσφιγξη είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε τα μπράτσα τονωμένα και να φορέσετε άνετα τις στράπλες και αμάνικες δημιουργίες του καλοκαιριού.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείτε:
1. Γαλάκτωμα σώματος για ενυδάτωση, σύσφιγξη και αναδόμηση Nutri Lift της L’Oréal Paris. 2. Κρέμα σύσφιγξης Strivectin-TL Tightening Body Cream, Sephora.

elle.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *