Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν ασχολούμαι πια με τα περιοδικά! Θα τους παρακαλούσα πάρα πολύ να μην ξανασχοληθούν και με μένα»!(Video)

arnaoutogloy

Μιλώντας στο Happy Day, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε αίσθηση όταν τόνισε με κάθε τρόπο ότι η σχέση του με τα περιοδικά έχει τελειώσει. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Δεν ασχολούμαι πια με τα περιοδικά, έχω περάσει στην επόμενη κλίμακα, ζήτησα συγγνώμη, δεν θέλω να ξανασχοληθώ, δεν θα ήθελα καθόλου. Δεν κάνω καν φωτογραφίσεις. Θα τους παρακαλούσα πάρα πολύ να μην ξανασχοληθούν και με μένα».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε πως: «Είμαι αυτός που παρακαλούσε στο παρελθόν να τον βάλουν στα περιοδικά όταν ξεκινούσα. 25 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, 15 χρόνια στην Αθήνα κι αν δεν βγήκα στα περιοδικά. Κάποια στιγμή δεν μπορώ άλλο, έγκωσα. Εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά τους, έχουμε καταπληκτικά περιοδικά για την Ελλάδα. Δεν θέλω, δεν γουστάρω, δεν ξαναέχω αυτή τη διάθεση! Το πέρασα, το ζήτησα, πλήρωσα… νομίζω ότι έχω φύγει από το ταμείο και δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα. Ούτε μου χρωστάνε, ούτε χρωστάω».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day ότι εδώ και έξι μήνες ζητά από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να σταματήσει την εκπομπή του!

«Με την εκπομπή «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» παρακαλάω εδώ και έξι μήνες να σταματήσει. Ψάχνω να βρω παρουσιαστή. Την Μαρία Μπεκατώρου δεν θέλησα να της την δώσω; Το έχουμε αναφέρει πάρα πολύ καιρό πως η εκπομπή θα πήγαινε μέχρι το Δεκέμβρη. Το είχα πει κιόλας και στο σταθμό ότι δεν μπορώ να το παρουσιάσω παραπάνω, για κάποιους λόγους» τόνισε! Τι είπε για το deal και τον Χρήστο Φερεντίνο;


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *