Γυμναστείτε όπως η Μαντόνα.

H προπονήτρια της βασίλισσας της ποπ Νικόλ Γουινχόφερ κυκλοφορεί το νέο DVD σετ Addicted to Sweat για όσες είναι διατεθειμένες να δουλέψουν σκληρά για να αποκτήσουν ιδανικές αναλογίες…

H συγκεκριμένη συλλογή DVDs παρουσιάζει μαθήματα χορού παρόμοια με αυτά που κάνει η Μαντόνα. Πρόκειται για μοναδικές, δυναμικές, προκλητικές χορογραφίες, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τις περιοδείες και τα βιντεοκλίπ της 54χρονης σταρ. Ειδικότερα, το σετ Addicted to Sweat περιγράφει μια σειρά ασκήσεων για τις γυναίκες που θέλουν το πρόγραμμα γυμναστικής τους να συνδυάζει μοντέρνο χορό, ενδυνάμωση και καρδιαγγειακή προπόνηση. Έτσι θα καταφέρουν να χάσουν βάρος διατηρώντας ωστόσο τις θελκτικές τους καμπύλες.
Η Νικόλ Γουινχόφερ είναι επαγγελματίας χορεύτρια με μακρά θητεία στις πιο λαμπερές παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ, ενώ είναι επίσης υπεύθυνη για το στήσιμο και τις χορογραφίες της σταρ και της ομάδας της στην περιοδεία MDNA. Η τελευταία περιλαμβάνει 88 συναυλίες σε Ευρώπη, Ασία και ΗΠΑ και ολοκληρώνεται στις 22/12.
Σκληρή προπόνηση Πώς προέκυψε το όνομα αυτό για το DVD; Όπως δήλωσε η Γουινχόφερ στο αμερικανικό ELLE, «με το Addicted to Sweat (δηλαδή εθισμένοι στον ιδρώτα) ήθελα να στείλω ένα μήνυμα: ότι για να γυμναστεί κάποιος σωστά, πρέπει να δώσει όλη την ενέργειά του. Αν δεν ιδρώνει, αυτό σημαίνει πως δεν προπονείται τόσο σκληρά όσο θα έπρεπε». Και συνεχίζει: «Αυτό που θέλω να δείξω στις γυναίκες είναι πως όλα είναι δυνατά με σκληρή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση. Το ATS αποτελεί καθημερινή δέσμευση. Μέσα από αυτό συστήνω τουλάχιστον 30′ καρδιαγγειακών ασκήσεων, 30′ τόνωση σε χέρια, κοιλιακούς, πόδια και πλάτη, πέντε έως έξι ημέρες την εβδομάδα».
Η έμπνευσή της ήταν η Μαντόνα – ποια άλλη; Όπως δηλώνει άλλωστε η γυμνάστρια, «είναι συναρπαστική η εμπειρία να συνεργάζομαι μαζί της. Στο πλαίσιο της περιοδείας MDNA έχουμε γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο. Έχω προπονήσει την ίδια αλλά και τους χορευτές και τους τραγουδιστές που την πλαισιώνουν. Είναι ωραίο να περιτριγυρίζομαι από ταλαντούχους καλλιτέχνες».
Μια απλή άσκηση Η Νικόλ Γουινχόφερ θέλει μέσα από το σετ Addicted to Sweat να δώσει κατευθυντήριες γραμμές σε εκείνους που δεν φοβούνται την εντατική προπόνηση. Η ίδια μάλιστα προτείνει και μια άσκηση που μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και η οποία βοηθά στην τόνωση και σύσφιγξη του κορμού, των γλουτών, καθώς και των εσωτερικών και εξωτερικών μυών των μηρών.
Τα βήματα είναι τα εξής: Σταθείτε μπροστά από μια καρέκλα, σε απόσταση 60 εκ. περίπου, με τα πόδια ανοιχτά. Σκύψτε μπροστά προσπαθώντας να αγγίξετε με τα χέρια το κάθισμα. Με την κίνηση αυτή οι γοφοί σας θα τεντωθούν ψηλά και η στάση του σώματός σας θα θυμίζει εκείνη του σκύλου. Κάντε δύο ταλαντώσεις παίρνοντας συνεχώς αναπνοές. Επιστρέψτε στην αρχική θέση φροντίζοντας να έχετε ίσια την πλάτη. Επαναλάβετε 16 φορές.
Info: Μπορείτε να παραγγείλετε το DVD από το www.addictedtosweatdvd.com

Δείτε εδώ το σχετικό video:

httpv://youtu.be/BVp6-uozRX0

 

elle.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *