Γυμνό πρόσωπο: τα κόλπα της αποπλάνησης

Η πιο νέα και ισχυρή τάση στο μακιγιάζ των διασήμων κατέκτησε το κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες και αναμένεται να κατακτήσει κι εμάς αυτή τη σεζόν και όχι μόνο.

Είναι κομψό, είναι σέξι και κολακεύει κάθε πρόσωπο χωρίς να απαιτεί μεγάλη επιδεξιότητα. Μάλιστα, φοριέται ακόμη και με επίσημο ένδυμα όπως απέδειξαν οι σταρ που το υιοθέτησαν στην απονομή των βραβείων Golden Globes και μπορείς να δεις στη φωτογραφία στη μελαχρινή και στην ξανθιά εκδοχή του, από την Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel), αριστερά και τη Σιένα Μίλερ (Sienna Miller), δεξιά.

Δοκίμασε το κι εσύ προσέχοντας απλώς τα σημεία-κλειδιά που θα κάνουν όλους να πιστέψουν ότι είσαι άβαφτη, ενώ δεν είσαι:

pros2

Το δέρμα
Για να φαίνεται η επιδερμίδα σου ομοιόμορφη και φρέσκια θα χρειαστείς λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια, στα πλαϊνά της μύτης και στα όποια σπυράκια και μια πολύ ελαφριά βάση, κρέμα με χρώμα ή κρέμα ΒΒ που θα απλώσεις στο κέντρο του προσώπου σβήνοντας τη προς τα έξω.

Τα μάτια
Χρησιμοποίησε μια ανοικτόχρωμη σκιά βάσης στο χρώμα του  δέρματος με χρυσαφί ή μπρονζέ αποχρώσεις σε όλο το βλέφαρο και φώτισε το βλέμμα σου με μια ιδέα μεταλλικής υπόλευκης σκιάς στην κόχη του ματιού και στο σημείο ακριβώς πάνω από την κόρη.
Αντί για περίγραμμα, τόνισε το πάνω βλέφαρο πιέζοντας τη μύτη ενός μαλακού μαύρου μολυβιού ανάμεσα στις ρίζες των βλεφαρίδων σε όλο το μήκος. Αυτό το κόλπο θα κάνει τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν πιο πυκνές. Μην τονίζεις καθόλου το κάτω βλέφαρο.
Άπλωσε μία και μόνο μία στρώση μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες, απλώς ακουμπώντας το βουρτσάκι με ελαφρύ χέρι και άλλες δυο-τρεις στρώσεις στις πάνω βλεφαρίδες.

Τα χείλη και τα μάγουλα
Το πιο σημαντικό μυστικό στο γυμνό λουκ είναι το ταίριασμα της απόχρωσης του ρουζ και των χειλιών μεταξύ τους, αλλά και με τα φυσικά  σου χρώματα. Στα χείλη μπορείς να βάλεις σκέτο μολύβι και λίγο διάφανο λιπ μπαλμ, ενώ στα μάγουλα μπορείς να δοκιμάσεις εναλλακτικά ένα ρουζ σε στικ, ή κρέμα που θα κρατήσει περισσότερο.

Η μυστική σου λάμψη
Σταθεροποίησε το σύνολο απλώνοντας σε όλο το πρόσωπο μια διάφανη πούδρα λάμψης για να σε φωτίζει χωρίς να δείχνει άψυχη.

Τα φρύδια
Η τελευταία και απαραίτητη κίνηση για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα: τόνισε οπωσδήποτε τα φρύδια σου γεμίζοντας τα κενά με ένα καφέ μολύβι ή σκιά. Χτένισε τα για να στρώσουν και είσαι έτοιμη!

womenonly.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *