Δεν έχουν Τσίπ(ρ)α πάνω τους!(Videos)

10580227_10209153773906097_4527158635140044473_n

Μία σπαρταριστή επιθεώρηση έχει ανέβει στο θέατρο “Χατζηχρήστου” με την συμμετοχή πολλών ονομάτων. Ήμουν καλεσμένος στην πρεμιέρα και πήγα να δω κάποια απ’τα φιλαράκια μου που παίζουν εκεί. Ειλικρινά όμως, αυτό που είδα, δεν το περίμενα! Έπαθα πλάκα με τα κείμενα. Εκεί δηλαδή που πονάει πολύ σήμερα η επιθεώρηση!

Επίσης, ήταν πολύ “σφιχτή” παράσταση, χωρίς να πλατιάζει, σε κανένα σημείο. Οι ερμηνείες, ήταν όλες πολύ καλές και δεν κατάλαβα, το πότε πέρασαν οι δύο ώρες!

Ο Στάθης Ψάλτης, όπου είχα την τιμή, να παίζω πλάι του πριν δύο χρόνια, έδινε ρεσιτάλ ερμηνείας.

Ο Μιχάλης Μόσιος, ο γνωστός μας Ταμτάκος, φανταστικός, σε όλα τα νούμερά του! Ο Μάρκος Λεζές, σε έκανε να λύνεσαι απ’τα γέλια! Ο Τάκης Βαμβακίδης, άπαιχτος!! Η Νατάσα Τσακαρισιάνου, μπριόζα και γεμάτη ενέργεια. Ο Βασίλης Ζωνόρος, στο ρόλο του gay, όλα τα λεφτά! Η νεαρή και ανερχόμενη Ιωάννα Σάλμη όπως και η Χριστίνα Ψάλτη (όπου και μ’αυτές είχα την χαρά, να συνυπάρξω στη σκηνή) έδιναν ένα όμορφο χρώμα, όχι μόνο με τις παρουσίες τους αλλά και με το παίξιμό τους!


Για το τέλος άφησα την απαστράπτουσα Ελένη Φιλίνη, η οποία συμμετέχει, στο τέλος του πρώτου μέρους μ’ ένα εκπληκτικό τραγουδιστικό ποτ-πουρί, όπου παίρνει όλο το χειροκρότημα! Αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πρώτη φορά που η γλυκύτατη Ελένη, συμμετέχει σε θεατρική παράσταση, σαν τραγουδίστρια και μόνο!

Το συγκεκριμένο έργο είχε περιοδεύσει σ’ όλη την Ελλάδα και τώρα παίζεται στην Αθήνα.

Κείμενα: Γιώργου Κωνσταντίνου – Ντίνου Σπυρόπουλου

Σκηνοθέτης: Γιώργος Κωνσταντίνου

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Μάρκος Λεζές, Μιχάλης Μόσιος, Νατάσα Τσακαρισιάνου, Τάκης Βαμβακίδης, Βασίλης Ζωνόρος, Χριστίνα Ψάλτη, Ιωάννα Σάλμη, συμμετέχει και τραγουδάει η Ελένη Φιλίνη.

Πολλοί  επώνυμοι ήταν αυτοί που παραβρέθηκαν εκεί για να την παρακολουθήσουν ενώ στο τέλος καταχειροκρότησαν όλο το θίασο !!!

 Οπως οι : Σάσα Μανέττα, Μαρία Ιωαννίδου, Κώστας Πρέκας, Αθηνά Μαυρομάτη, η Πρέσβειρα τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας Κα Εύη Καπάταη, Βίλλυ Ραζή, Λευτέρης Κιντάτος, Νάιρα Αλεξοπούλου, Εύη Καραγιάννη, Ελίνα Νιάρου, Γιάννης Αλεξόπουλος, Μιχάλης Μαρίνης, Σούλης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Σούρας, Βαίτσης Αποστολάτος, Γιώργος Σαλαμπάσης, Γιώργος Κριμιζάκης, ο πρόεδρος του ομίλου για την Unesco Γιάννης Μαρωνίτης, Κώστας Βενετσάνος, Νίκος Σταγόπουλος, Σπύρος Μπίμπιλας, Σπύρος Θεοδόσης, Αλκίνοος Μπουνιάς, Αντώνης Γλύκας, Αγγελική Κονιτοπούλου, Ξεκούκης Πέτρος, Βασίλης Παπαδόπουλος, Φίλιππος Νικολάου, Χρήστος Φωτίδης, ο Chef Γιώργος Τσελεμεντές και άλλοι πολλοί επώνυμοι.


       Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


Φωτογραφίες:

Deltio-TYPOY

DSCN8980

Εγώ με τον συγγραφέα Κώστα Παπασπήλιο και τον Φίλιππο Νικολάου.

A6

A5

A4


       Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


A8

A7

A3

A1

A9

A2


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *