Δημιουργήστε φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά σας.

Οι φυσικές ανταύγειες που δημιουργούν τα μαλλιά το καλοκαίρι είναι πολύ όμορφες και ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά στυλ. Οι ανταύγειες εμφανίζονται σε όλα τα φυσικά χρώματα μαλλιών και ειδικά στα ανοιχτόχρωμα μαλλιά, ξανθά, καστανά, καστανόξανθα κ.ά. Για να κάνετε τις φυσικές ανταύγειες πιο έντονες ή για να ανοίξετε ένα τόνο τα μαλλιά σας μπορείτε να κάνετε μερικές DIY σπιτικές συνταγές.

 

 

 

Διαλέξτε όποια σας ταιριάζει:

Λεμόνι: αναμίξτε φρέσκο χυμό λεμονιού με νερό και ψεκάστε τα μαλλιά σας με σπρέι ή απλά βρέξτε τα μαλλιά σας, αποφεύγοντας και στις δυο εφαρμογές το δέρμα στο τριχωτό. Αφήστε το λεμόνι να δράσει συνολικά για περίπου 2 ώρες. Για 30 λεπτά θα πρέπει να εκτεθείτε στον ήλιο, γιατί τα οξέα του λεμονιού είναι πιο αποτελεσματικά όταν έρχονται σε επαφή με τις UV ακτίνες του ήλιου. Εφαρμόστε την τεχνική 1 φορά την εβδομάδα ή κάθε 10 μέρες, μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα.

Μέλι:  απλώστε το μέλι σε νωπά μαλλιά ή φτιάξτε ένα σπρέι με μέλι και νερό. Εκτεθείτε στον ήλιο για 40-60 λεπτά. Για να ξεπλύνετε το μέλι που είναι κολλώδες, θα χρειαστείτε άφθονο νερό. Εφαρμόστε την τεχνική 2-3 φορές την εβδομάδα, μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα.

Μπύρα:  βρέξτε τα μαλλιά σας με ξανθιά μπύρα (1 κουτάκι) και εκτεθείτε στον ήλιο για 40-60 λεπτά. Στη συνέχεια λουστείτε κανονικά με άφθονο νερό. Εφαρμόστε την τεχνική 2-3 φορές την εβδομάδα, μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα.

Χαμομήλι: φτιάξτε το αφέψημα του χαμομηλιού, λουστείτε κανονικά και στο τέλος ρίξτε στα μαλλιά σας το κρύο αφέψημα, χωρίς να το ξεπλύνετε. Εκτεθείτε στον ήλιο για 40-60 λεπτά. Εφαρμόστε την τεχνική 2-3 φορές την εβδομάδα, μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα.

Ελαιόλαδο: απλώστε οργανικό παρθένο ελαιόλαδο στα μαλλιά σας, εκτεθείτε για περίπου 1 ώρα στον ήλιο και λουστείτε κανονικά. Εκτός από το ξάνοιγμα στο χρώμα, θα έχετε και απαλά, ενυδατωμένα μαλλιά. Εφαρμόστε την τεχνική 2-3 φορές την εβδομάδα, μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *