Διάσημοι stars που παντρεύτηκαν θαυμάστριές τους

Τα ζευγάρι που ακολουθούν δίνουν ελπίδα στα νέα κορίτσια που ονειρεύονται να ντυθούν νυφούλες στο πλευρό του star που θαυμάζουν.

Το πιο τρανό παράδειγμα είναι ο Έλβις Πρίσλεϊ και η Πρισίλα. Η νεαρή κοπέλα γνώρισε τον διάσημο ηθοποιό όταν ήταν 16 χρονών. Ο Έλβις εντυπωσιάστηκε από την μικρή και όταν ενηλικιώθηκε την παντρεύτηκε. Βέβαια, ο γάμος τους κράτησε μόνο πέντε χρόνια καθώς η Πρισίλα δεν μπορούσε ν’ αντέξει τις απιστίες του. Η Ζόι Μπάκμαν ήταν σερβιτόρα σε εστιατόριο του Λονδίνου και θαύμαζε τονΝτέιβιντ Σουίμερ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007. Ο ηθοποιός 43χρονών και εκείνη μόλις 25, αλλά η διαφορά ηλικίας δεν στάθηκε εμπόδιο και έτσι τα Χριστούγεννα του 2010 παντρεύτηκαν. Με τον ίδιο τρόπο γνώρισε και ο Νίκολας Κέιτζ την Άλις Κιμ, η οποία τον θαύμαζε απεριόριστα. Η Άλις ήταν σερβιτόρα και γνωρίστηκαν το 2004 στο εστιατόριο που δούλευε. Λίγο αργότερα τον ακολούθησε στην Καλιφόρνια για να ζήσουν τον έρωτά τους. Η Κέλι Πρέστον από την ηλικία τον 16 χρόνων ήξερε πως θέλει να παντρευτεί τον Τζον Τραβόλτα και τα κατάφερε. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1991 και οι φήμες για τον χωρισμό τους που κυκλοφόρησαν δεν επαληθεύτηκαν. Ο Ματ Ντέιμον γνώρισε την γυναίκα του στο μπαρ που εργαζόταν. Η Λουτσιάνα είχε δει όλες τις ταινίες του και τον θαύμαζε. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005.

 

gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *