Δικαστής επιτρέπει σε τρόφιμο να δει για πρώτη φορά τον 1 μηνός γιο του

safe_imageΗ δικαστής Amber Wolf είναι φοβερή και την έχουμε ξαναδεί όταν έκανε τα πάντα για μία τρόφιμο σε άλλη δίκη όταν δεν της έδιναν ρούχα. Όταν λοιπόν η δικαστής συνειδητοποίησε ότι ο τρόφιμος δεν έχει δει ποτέ τον γιο του που γεννήθηκε 1 μήνα από εκείνη τη στιγμή, επέτρεψε να τον συναντήσει. Ο James Roeder και η γυναίκα του Ashley συνελήφθησαν για μία διάρρηξη. Και έτσι δεν μπορούσαν να έχουν επικοινωνία από τότε έστω και αν η Ashley γέννησε όσο περίμενε τη δίκη.

Την 5η Αυγούστου, είχαν τις δίκες τους τη μία πίσω από την άλλη και η δικαστής είδε ότι η Ashley κρατούσε το μωρό στα χέρια της, προσπαθώντας με κάποιο τρόπο να το δείξει στον πατέρα. Γνωρίζοντας πως ο πατέρας μπορεί να μην έχει την ευκαιρία να δει το μωρό στο κοντινό τουλάχιστον μέλλον, η δικαστής αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποια κίνηση.

Δεν ήταν ακριβώς θέμα δικαστή. Αλλά πιο πολύ ανθρώπινο θέμα. Η Ashley είπε σε δημοσιογράφο: “Κάλεσε το δικηγόρο μου κοντά της και του ψιθύρισε κάτι. Και τότε εκείνος ήρθε σε μένα και με ρώτησε αν συμφωνώ ο James να δει τον γιο του”. Και φυσικά η Ashley συμφώνησε αμέσως.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ότι η δικαστής καλεί τον σύζυγο πίσω και ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί το ζευγάρι να συνομιλήσει καθόλου αλλά έκανε μία εξαίρεση λόγω του μωρού. Η Ashley δίνει το μωρό στον σύζυγο. Εκείνος το κρατάει για λίγο και το φυλάει. Και οι δύο γονείς φαίνεται ότι σκουπίζουν τα δάκρυά τους. Μετά από αυτή τη τρυφερή στιγμή τα χαρτομάντιλα μοιράζονται στο δικαστήριο.

“Ευχαριστώ που με αφήσατε να είμαι μέρος όλου αυτού” λέει η δικαστής Wolf στην Ashley.

Όταν και οι δύο γονείς έφυγαν από την αίθουσα η δικαστής είπε: “Αν δεν έχετε ήδη κλάψει, τότε δεν έχετε καρδιά”.


 


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *