Εκπτώσεις: 4 τοπ αγορές στη φετινή σεζόν

Το παπούτσι:

Αξίζει να επενδύσεις σε 1 -2 παπούτσια που θα αναδείξουν κάθε λουκ σου. Προφανώς ανάλογα με το στυλ σου, θα κάνεις και τη σοφότερη επιλογή. Αν είσαι τύπος που απεχθάνεται τα ψηλοτάκουνα, επένδυσε σε χαμηλά μποτάκια, αθλητικά ή τύπου ανδρικά παπούτσια.Αν λατρεύεις τις βραδινές εμφανίσεις, ένα ψηλό μποτάκι είναι must ενώ και μια καλή ψηλή γόβα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Αν πάλι θέλεις άνεση και στυλ στο γραφείο ή τη βόλτα, μια ψηλή μπότα ή ένα γοβάκι με δέσιμο στον αστράγαλο θα σε βοηθήσει να περπατάς με στυλ.

newego_LARGE_t_821_105897790_type12550

Γόβα: net-a-porter.com,μποτα: μπαλαρίνες: alternativeoutfitters.com, μποτακια δετά:indressme.com, μποτακια τύπου ugg:dsw.com γοβάκια με δέσιμο στον αστράγαλο: asos.com, ανδρόγυνο λουκ παπούτσια χαμηλά: riverisland.com, sneakers: nordstrom.com, μπότα: zalando.co.uk

Το peplum κομμάτι:

Αποτελεί την πιο καυτή μόδα της σεζόν! Το peplum είναι εδώ για να μείνει κι έχεις πολλές εναλλακτικές για να διαλέξεις: μια peplum φούστα, ένα top, ένα φόρεμα, ακόμα κι ένα τζάκετ. Ακόμα και σε αξεσουάρ, μια peplum ζώνη που είναι και οικονομική θα σε κάνει hot και μέσα στη μόδα.Το peplum είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να κρύψεις τις τροφαντές καμπύλες σου και το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να πέφτει στρωτά και ωραία το βολάν!

newego_LARGE_t_821_105897778_type12550

Φούστα lipsy.co.uk, φόρεμα luv2nv.com, τοπ riverisland.com, τζάκετ jades24.com

Τζιν και κολάν:

Με έκπτωση που φτάνει το 50% και βάλε, τα τζιν παντελόνια και τα κολάν έχουν την τιμητική τους. Ένα κολάν με μοτίβα για να χουχουλιάζεις, ένα παντελόνι με ξέφτια για ανοιξιάτικες εξορμήσεις, ένα μαύροι κολάν για βραδινές εξόδους, ένα χρωματιστό τζιν για τις βόλτες σου ή ένα κλασικό μαύρο παντελόνι κοστουμιού για τη δουλειά. Διαλέγεις τι έχεις περισσότερο ανάγκη και το παίρνεις.

newego_LARGE_t_821_105897784_type12550

Κολάν μαύρο: shelikes.com, τζιν σκισίματα: gojane.com, κολάν μοτίβα: dorothyperkins, παντελόνι μοβ: hudsonjeans, μαύρο τζιν: coggles.com

Φορεματάκι:

Ένα φόρεμα, πάντα πρέπει να υπάρχει φρέσκο και ολοκαίνουργο στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Ευτυχώς για εμάς, τα φορέματα ποικίλουν ως προς το αντίτυπο που πρέπει να δώσεις για να τα αποκτήσεις. Οπότε, μπορείς να αποκτήσεις το μικρό μαύρο φόρεμα (ή σε όποιο άλλο χρώμα θέλεις) με μικρό κόστος.

Τι να προτιμήσεις:

-Εκτός από το peplum φόρεμα, δυναμικό comeback κάνουν και τα φορέματα με κρόσσια. -Ταυτόχρονα και όπως είδαμε και στις “Χρυσές Σφαίρες 2013”, κυρίαρχη είναι ακόμα η δαντέλα, ειδικά στα φορέματα. -Τα φορέματα με διαφάνειες ζουν και βασιλεύουν ενώ και τα πιο μακριά καθημερινά φορέματα ή τα μάλλινα φορέματα μπορούν να πάρουν μια θέση στην ντουλάπα σου. -Eκτός από το εντελώς μαύρο φόρεμα, τάση αποτελεί και το ασπρόμαυρο φόρεμα.

newego_LARGE_t_821_105897794_type12550

Φορέματα: δαντελένιο: flannelsfashion, με διαφάνεια: flannelsfashion, με κρόσσια: theoutnet.com, ασύμμετρο μακρύ: riverisland.com

Προσοχή – Προσοχή:

– Κάνε αγορές στο νούμερό σου και μόνο σε αυτό. Μπορεί να βρεις ένα ρούχο ή παπούτσι σε έκπτωση που δεν είναι το νούμερό σου ακριβώς. Μην μπεις στον πειρασμό να το αγοράσεις απλά επειδή είναι φτηνό και ωραίο.

– Τα ασεξουάρ: δεν χρειάζεται να εξοπλιστείς με 5 ζευγάρια γάντια και σκουφάκια. Προτίμησε αξεσουάρ που φοριούνται κάθε εποχή.

– Τα χρώματα: θα επιλέξεις χρώματα βάσει της παλέτα που σου ταιριάζει κι αν πρέπει να πάρεις κάποιο χρωματικό ρίσκο, ας είναι σε ένα κομμάτι μη βασικό- όχι στο παλτό ή τις μπότες.

– Βρες την καλύτερη δυνατή έκπτωση και απόφυγε τις αγορές χωρίς έκπτωση σε είδη νέας σεζόν.

womenonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *