Ελένη Μενεγάκη : Η βασίλισσα της ελληνικής ψυχαγωγίας αποχαιρετά σήμερα τον θρόνο της. Tα 30 χρόνια μια ανεπανάληπτης καρίερας! (video)

menegakikolaz

«Στην ψυχαγωγία ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει το τέλος. Μπορεί να είναι ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρεις ποια θα είναι η διάρκεια σου. Εγώ ζω την κάθε χρονιά σαν να είναι η τελευταία» είχε υπογραμμίσει η Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικά χρόνια στα βραβεία «Life & Style». Λαμπερή, άμεση, χαμογελαστή και γλυκιά, η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που έσπασε το γυαλί, μπήκε στο σπίτι των τηλεθεατών και τους προσκάλεσε στο δικό της. Αναμφισβήτητα, είναι η πιο δημοφιλής παρουσιάστρια στη χώρα, έχοντας διανύσει άπειρα χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό αέρα. Σήμερα αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό του Alpha, κλείνοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο στη μακρά τηλεοπτική της καριέρα.


Palettino – VERDE S/S 2020 Γυναικεία τσάντα πλάτης Verde 16-0005494, από δερματίνη, κλείνει με φερμουάρ στο πάνω μέρος. Πληροφορίες : “palettinoshop.gr” η στο τηλ.6945553199 Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 40 ευρώ!!!

Η συνεργασία με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Σγουρομάλλα, καστανή, αδύνατη και εξίσου εντυπωσιακή με σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να είχε το αστέρι της επιτυχίας από μικρή. Ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια», δίπλα στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

«Τη γνώρισα πριν από πολλά χρόνια στο Mega. Μπήκα στο γραφείο μου και εκείνη την ώρα συνομιλούσε μ’ έναν συνεργάτη μου. Ήταν τα πρώτα χρόνια που έκανα δελτίο ειδήσεων. Ντράπηκε τόσο πολύ που καθόταν πάνω στο γραφείο μου και έφυγε τρέχοντας. Τότε έτρεξαν τέσσερις δημοσιογράφοι από πίσω της. Με εγκατέλειψαν σύξυλο. Όπως κάνουν από τότε επί πολλά χρόνια όλοι οι Έλληνες τηλεθεατές» είχε αναφέρει αστειευόμενος ο Νίκος Χατζηνικολάου στα βραβεία «Life & Style».

To 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι του ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1», ενώ έκανε γκεστ εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Alpha

Το 2005, η αγαπημένη παρουσιάστρια έκλεισε την πόρτα του ΑΝΤ1 για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην τηλεοπτική της ζωή. Αυτή τη φορά στον Alpha, ακολουθώντας τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος ήταν τότε Διευθυντής Προγράμματος του καναλιού. «Σήμερα είμαι εδώ, είμαι στον Alpha, σας υποδέχομαι από εδώ, σας περιμένω εδώ και θα βρίσκομαι εδώ όσο εσείς θέλετε να βρίσκομαι εδώ. Με ρωτάνε πολλές φορές αν είμαι φιλόδοξη, αν θέλω να κάνω επιτυχία, αν, αν, αν… Εννοείται. Θέλω να πηγαίνω καλά, θέλω να ξεχωρίζω, θέλω να κάνω επιτυχία, την έζησα όλα αυτά τα 10 χρόνια στον ΑΝΤ1. Με βοήθησαν πάρα πολλοί άνθρωποι γι’ αυτό και τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Αλλά πέρα από τη δουλειά και την επιτυχία και τις στιγμές τις φοβερές και τα εξώφυλλα, υπάρχει και κάτι άλλο που είναι πιο σημαντικό για όλους μας στη ζωή. Υπάρχει η οικογένειά μας, η οποία για μένα έχει την πιο σημαντική θέση. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ και πρέπει να σας πω πως νιώθω υπέροχα που είμαι εδώ».

 

    

Palettino – VERDE S/S 2020 Γυναικεία καθημερινή τσάντα Verde από δερματίνη, με χερούλια για το χέρι και αποσπώμενο λουράκι για τον ώμο Πληροφορίες : “palettinoshop.gr” η στο τηλ.6945553199 Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 40 ευρώ!!!


Το 2011, μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Ελένη». «Ποιος το περίμενε πριν από μια εικοσαετία, ότι ένα πρωινό δεν θα με ξαναβλέπατε, αλλά ένα μεσημεριανό θα με βλέπετε πια, ελπίζω και το εύχομαι. Το πόσο δύσκολο μου είναι ακόμα να συνηθίσω ότι δεν μπορώ να σας λέω καλημέρα… Αν με ακούσετε να το λέω μην με παρεξηγείτε, θέλω τον χρόνο μου».

Η οριστική αυλαία της «Ελένης»

Ανακουφισμένη και ιδιαίτερα ευδιάθετη ήταν η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της Πέμπτης, 21 Μαΐου, όπου και ανακοίνωσε το τέλος της δεκαπενταετούς συνεργασίας της με την τηλεόραση του Alpha και την απόφασή της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα την επόμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια επέλεξε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής για να αποκαλύψει ότι δεν θα βρίσκεται του χρόνου σε κάποιο κανάλι, αφού θέλει να δοκιμάσει και άλλα πράγματα, όπως είπε. «Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω.

Ποτέ στη ζωή δεν ξέρεις τι θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι δεν έχει στην καρδιά μου τον ρόλο που είχε. Εσείς στη δική μου καρδιά είστε ψηλά. Δεν θα με δείτε κάπου αλλού την επόμενη σεζόν. Είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα. Πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί εσείς να τα έχετε κάνει. Είναι και αυτό αχαρτογράφητα νερά. Δεν ξέρω πώς είναι. Η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη. Να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε». Τα 15 χρόνια στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό σκέψεις και στιγμές από την προσωπική της ζωή. Έζησε δύο εγκυμοσύνες, ένα διαζύγιο και έναν μεγάλο έρωτα με τον Μάκη Παντζόπουλο.


Palettino – VERDE S/S 2020 Γυναικεία καθημερινή Πληροφορίες : “palettinoshop.gr” η στο τηλ.6945553199 Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 40 ευρώ!!!


Το διαζύγιο και η γνωριμία με τον Μάκη στην Άνδρο

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Γιάννης Λάτσιος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στη ζωή της. Οι δύο τους γνωρίστηκαν όταν η παρουσιάστρια εργαζόταν στον ANT1. Ο έρωτας τους οδήγησε στην εκκλησία, το 2001. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια. Τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους, όμως, δεν άργησαν να εμφανιστούν και εννιά χρόνια μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε το διαζύγιό τους.

Ελένη Μενεγάκη
Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη (Copyright: Eurokinissi)

Λίγα χρόνια μετά βρίσκει τον έρωτα στην αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλο. Ο Τύπος χαλάει τόνους από μελάνι για τη νέα της σχέση με τον επιχειρηματία, ενώ τον Δεκέμβρη του 2011 το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τους ήθελαν μαζί. Η Ελένη και ο Μάκης επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους, Μαρίνα, το 2015. Οι δυο τους, μάλιστα, διατηρούν μία εντυπωσιακή και ιδιαίτερη ξενοδοχειακή μονάδα στα Άχλα της Άνδρου, το περίφημο Όναρ.

Όλες οι βίλες τους είναι φτιαγμένες από πέτρα και ενταγμένες πλήρως στο περιβάλλον του νησιού. Η αισθητική τους είναι ασύγκριτη, απόλυτα μίνιμαλ και σύγχρονη, αλλά με σεβασμό στην παράδοση και το τοπίο. Χτισμένες ψηλά, έχουν θέα τον παράδεισο. Βλέπουν θάλασσα, αλλά ταυτόχρονα και βουνό. Μάλιστα, κάποιες γωνίες μοιάζουν να είναι φτιαγμένες μέσα σε βράχο.

onar-andros-menegaki-pantzopoulos-nea-spitia.jpg
nea-villa-onar-menegaki-pantzopoulos.jpg
onar-spiti-menegaki.jpg


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Palettino ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ANEKKE 2020 . Πληροφορίες : www.palettinoshop.gr η στο τηλ. 6945553199 Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!


Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η πραγματική ζωή είναι ένας καθημερινός αγώνας. Μια αναμέτρηση. Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις και δεν κλείνει ραντεβού. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να μεγαλώσει με τον βιολογικό της πατέρα, τον οποίο έχασε σε ηλικία 2,5 ετών από την επάρατη νόσο. Τα επόμενα χρόνια της ζωής της δεν ήταν στρωμένα με ροδοπέταλα. Η ίδια είχε εκμυστηρευτεί σε παλιότερη συνέντευξή της ότι δεν είχε οικονομική άνεση και πολλές φορές έμπαινε ακόμα και λαθραία στο σινεμά, αφού το εισιτήριο για την οικογένεια ήταν ακριβό.

Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη (Copyright: Eurokinissi)

Το σχολείο δεν ήταν από τις αγαπημένες της ασχολίες, αν και είχε πάντα καλούς βαθμούς και διάβαζε αρκετά, όχι μόνο τα μαθήματά της, αλλά και πολλά εξωσχολικά βιβλία. Ήταν ένα πολύ συνεσταλμένο και ήσυχο κορίτσι, που κοκκίνιζε πολύ εύκολα από ντροπή. Άλλα μυστικά της; Είναι μια παθιασμένη και δυναμική σκορπιός, λατρεύει την αστρολογία, της αρέσουν οι αστυνομικές ιστορίες, δηλώνει ότι είναι εξαιρετική μαγείρισσα, ενώ το πρώτο της εξώφυλλο ως μοντέλο το έκανε στα 19 της στο περιοδικό «Τέταρτο», χωρίς όμως να αναγράφεται κάπου το όνομά της. Όλα αυτά είναι μικροπράγματα που μπορεί αν θέλετε να τα θυμάστε για εκείνη ή μπορεί και όχι. Άλλωστε η Μενεγάκη δεν είναι μία απλή παρουσιάστρια, αλλά η Ελένη των τηλεθεατών που κάθε της εμφάνιση και εκπομπή έκανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης να αγγίζουν «κόκκινο».

2847179_1.jpg
Eurokinissi
2003_proinos_kafes.jpg
002.jpg
Eurokinissi
263953.jpg
Eurokinissi
71412_1_1.jpg
Eurokinissi
246598_1.jpg
Eurokinissi
001.jpg
Eurokinissi

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *