Ελένη Μενεγάκη: Νέα επιχειρματική κίνηση στην Άνδρο , ανοίγει beach bar στα Άχλα!

 256209

Το νησί της Άνδρου είναι ο επίγειος παράδεισος της και αναμένεται να γίνει ο τόπος όπου θα κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη που λατρεύει την παραλία στα Άχλα, όπου βρίσκεται και η ξενοδοχειακή μονάδα του συζύγου της Ματέο Παντζόπουλου, και όπου σκέφτεται να ανοίξει καντίνα – beach bar.

banner-orizontio

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret των Παραπολητικών, η παρουσιάστρια, με εγγυητή τον Ματέο, νοίκιασε από τον Δήμο Άνδρου την αγαπημένη της παραλία για να τοποθετήσει ξαπλώστρες και να λειτουργήσει ένα μικρό beach bar. Συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου του 2017, υπέγραψε με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα, με εγγυητή τον σύζυγό της, και πήρε άδεια για τα επόμενα τρία χρόνια, ως το Δεκέμβρη του 2019, ώστε να κατοχυρώσει το τμήμα της παραλίας και να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες και να λειτουργήσει καντίνα.

menegaki1

Μάλιστα, το νέο εγχείρημα της Ελένης αναμένεται να βρίσκεται… πάνω στο κύμα και θα καλύπτει 60 τμ αμμουδιάς, όπου θα μπορεί να τοποθετήσει έξι σετ με ομπρέλες και μια καντίνα τροχόσπιτο 10 τμ. Όσον αφορά τα οικονομικά, η παρουσιάστρια οφείλει να καταβάλλει 800 ευρώ το χρόνο για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες και 1.800 ευρώ το χρόνο για την καντίνα.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


menegaki


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

spring summer collection banne2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *