ΕΜΥ:Συναγερμός στον κρατικό μηχανισμό,κόκκινη η προειδοποίηση στο έκτακτο δελτίο για τον κυκλώνα.Δορυφορικές λήψεις απ’ το μάτι του (video)

ianos

Συναγερμό στον κρατικό μηχανισμό σήμανε η ΕΜΥ, αλλάζοντας μέσα σε μια ώρα την προειδοποίησή της στο έκτακτο δελτίο από κίτρινη σε κόκκινη…

Η ΕΜΥ εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για τον επερχόμενο κυκλώνα, που θα πλήξει τη χώρα από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή.


ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!


Κι ενώ προκάλεσε αίσθηση η αρχική σήμανση του δελτίου με κίτρινη απόχρωση, φαίνεται πως αυτό αποτέλεσε λάθος των υπευθύνων της ΕΜΥ, αφού τώρα το δελτίο έχει κόκκινη σήμανση.

Τι σημαίνει αυτό;

Πως η ΕΜΥ προειδοποιεί τον κρατικό μηχανισμό για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων αποφυγής προβλημάτων:

Στα ανοικτά της Σικελίας βρίσκεται πλέον ο Μεσογειακός Κυκλώνας Ιανός και ήδη άρχισαν να δημοσιεύονται οι πρώτες δορυφορικές εικόνες.

 Δορυφόροι καταγράφουν το φαινόμενο και όπως μπορείτε να δείτε, οι εικόνες που στέλνουν στα παγκόσμια μετεωρολογικά κέντρα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Και θεωρείται βέβαιο πως όσο οργανώνεται, ενισχύεται και πλησιάζει προς την Ελλάδα, οπότε και αναμένεται να πάρει την πιο ισχυρή του μορφή, τόσο πιο εντυπωσιακές θα είναι οι δορυφορικές λήψεις απ’ το «μάτι» του κυκλώνα.


ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!


dokari.gr

Palettino ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ANEKKE 2020 . Καθημερινή τσάντα Anekke AN30714-10 χαρτοφύλακας,θήκη laptop 17″. Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *