Εντυπωσιακό κολάζ με τον έξι φορές μπαμπά Σπανούλη (photos)

Σπανούλης-μπαμπάς

Κολάζ φωτογραφιών ανέβασε η πολύτεκνη μητέρα στο οποίο απεικονίζεται ο άνδρας της ζωής της να κρατάει στην αγκαλιά κάθε ένα από τα παιδιά του την ημέρα της γέννησής τους

Η ευτυχία της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη δεν περιγράφεται με λέξεις αλλά με εικόνες. Χθες το ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο τους παιδί και η χαρά τους είναι μεγάλη. Η πολύτεκνη μαμά ανέβασε πριν από λίγα λεπτά στον λογαριασμό της στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών στο οποίο απεικονίζεται ο άνδρας της ζωής της να κρατάει στην αγκαλιά του το κάθε τους παιδί από την ημέρα της γέννησής του.

Νωρίτερα η πολύτεκνη μητέρα είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από το μαιευτήριο με το νέο μέλος της οικογένειας. Μάλιστα κρατάει αγκαλιά την κορούλα της και λέει πως «δεν θέλει να τη βάλει στο κρεβάτι της».

Και ο ευτυχής μπαμπάς ποζάρει με τη γυναίκα της ζωής του που του έχει χαρίσει 6 παιδιά.
 Το ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα δραστήριο, αγαπημένο και δημοφιλές στα social media μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του. Μάλιστα ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάθε φορά που η σύζυγός του φέρνει στον κόσμο τα παιδιά τους κάνει αναρτήσεις με τις ευχές να πέφτουν βροχή.

Δείτε τις αναρτήσεις του Βασίλη Σπανούλη στα τρία τελευταία γεννητούρια της οικογένειας…

Και η φωτογραφία με τις εγκυμοσύνες της Ολυμπίας

Το ζευγάρι απέκτησε τρεις γιους στην αρχή: Θανάση (2010), Βασίλη (2012), Δημήτρη (2013) Στη συνέχεια ήρθαν οι θυγατέρες: Αιμιλία (2015), Αναστασία (2017) και η μπέμπα (2020)

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *