Επίσημη ανακοίνωση:Ανοίγουν τα σχολεία τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.Συζητήσεις για clickaway.

 

 

sxoleia

Ανοίγουν οριστικά τα σχολεία τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, ενώ εξετάζεται το τι θα γίνει με το click away, καθώς υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξουν τα καταστήματα την ίδια μέρα με τα σχολεία.

Κανονικά θα ανοίξουν τα σχολεία, νηπιαγωγεία και δημοτικά, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ενώ ανοιχτό μένει ακόμα το ενδεχόμενο για το click away στα καταστήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας,Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Ειδικά Σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Δευτέρα 11/1.

palettino banner gia magazino mikro epano gia arxi

Υπενθυμίζεται οτι η απόφαση της Κυβέρνησης πάρθηκε με βάση την εισήγηση της Επιτροπής των ειδικών, για δια ζώσης επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων όλων των βαθμίδων την προσεχή Δευτέρα 11/1.

Στη βάση εγκυκλίου που εστάλη προς τα σχολεία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα εν λόγω σχολεία αναλαμβάνουν υπηρεσία, αύριο, Παρασκευή 8/1.

Αύριο, Παρασκευή, 8/1 Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν την εξ αποστάσεως λειτουργία τους μέσω τηλεκπαίδευσης.

Οσον αφορά επανεκκίνηση της αγοράς πάντα με click away, αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί στη σημερινή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι και οι αποφάσεις αναμένονται σήμερα ή αύριο.

palettino banner gia magazino mikro epano gia arxi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *