Επίσημη ανακοίνωση:Το 2021θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία.

sholeia_septemvriou_1

Από τη νέα χρονιά θα ανοίξουν τα σχολεία, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές ημέρες.

Αυτό, άλλωστε, είχε εισηγηθεί και η επιτροπή των λοιμωξιολόγων προ ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 7 Ιανουάριου.

Με αυτά τα δεδομένα, «επειδή η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής δεν μπαίνουν σε καμία ζυγαριά, η όποια επάνοδος στην κανονικότητα θα πρέπει να γίνει σταδιακά και με ασφάλεια. Ο δρόμος μας θα είναι πιο αργός, αλλά πιο σίγουρος και πιο ασφαλής», είπε.


ekptvseis palettino

                            Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!


Εκτός από τα σχολεία, κλειστά θα παραμείνουν επίσης μέχρι τις 7 Ιανουαρίου η εστίαση, η ψυχαγωγία, οι αθλητικές δραστηριότητες (εκτός από εκείνες που έχουν εγκριθεί από την υγειονομική επιτροπή) και τα δικαστήρια.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τα χιονοδρομικά κέντρα.

Επίσης, παρατείνεται, μέχρι την ίδια ημέρα και ώρα, η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στη χώρα, ενώ εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφορίας τη νύχτα.

Όπως εξακολουθούν να ισχύουν οι υφιστάμενες ρυθμίσεις για την τηλε-εργασία και την ατομική άθληση, έως τρία άτομα, σε ατομικά σπορ.

Για τα κομμωτήρια, το λιανεμπόριο και τις εκκλησίες θα γίνουν νέες ανακοινώσεις, πρόσθεσε, στο τέλος της εβδομάδας, αξιολογώντας την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων τις επόμενες ημέρες.

«Ας φροντίσουμε με τη συμπεριφορά μας να ρίξουμε το επιδημιολογικό φορτίο για να κερδίσουμε χρόνο», συνέστησε.

 diagonismos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *