Ζώδια και χρήμα τον Οκτώβριο 2015: Πώς θα είναι τα οικονομικά σου αυτόν το μήνα;

money_h_633_451(2)

ΚΡΙΟΣ
Ένας μήνας που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά σου θέματα, μιας και φαίνεται πως μπαίνεις για τα καλά στο παιχνίδι και στοχεύεις πλέον σαφώς και ξεκάθαρα στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών σου! Το μήνα αυτόν παίρνεις περισσότερες πρωτοβουλίες και διεκδικείς με μεγαλύτερη ένταση αυτά που επιδιώκεις. Φαίνεται πως μπορείς να επιτύχεις πολλά, αρκεί να είσαι προσανατολισμένη σε απόλυτα ρεαλιστικές κατευθύνσεις και επιδιώξεις. Κοντά στη Νέα Σελήνη του μήνα, μια νέα συνεργασία μπορεί να σου δώσει ενδιαφέρουσες προοπτικές.
Επίσης, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξουν οικονομικές εξελίξεις, αφού τώρα μπορείς να διεκδικήσεις μια οικονομική βελτίωση μέσα στη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται μια σημαντική οικονομική πρόταση να σου ανοίξει νέα δεδομένα. Ωστόσο, κάποιες συνεργασίες μπορεί να ασκούν έντονη επίδραση πάνω σου ή με κάποιον τρόπο προσπαθούν να σου επιβάλλουν τις απόψεις τους, κι αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να υπάρξουν και ανακατατάξεις το διάστημα αυτό.
Τυχερές ημερομηνίες: 10, 12, 18, 21, 23, 25, 27, 29, 30

ΤΑΥΡΟΣ
Μια περίοδος εύνοιας που σε προτρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που θα σε εξυπηρετήσουν στην οργάνωση των σχεδίων σου και, γιατί όχι, στην υλοποίησή τους! Η Νέα Σελήνη του μήνα πολύ πιθανόν να φέρει ένα καινούριο άνοιγμα, μια νέα έναρξη ή ακόμα και μια νέα δουλειά. Ωστόσο, το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23 του μήνα, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στις συνεργασίες σου, που ενδεχομένως περνούν από μια φάση ανακατατάξεων και προκλήσεων.
Στα οικονομικά σου, καλό είναι ιδιαίτερα κοντά στις 11 και στις 23 του μηνός να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτική στις κινήσεις σου, αλλά και στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα ή άλλα απρόοπτα. Απόφυγε κάθε είδους οικονομική συναλλαγή, ιδιαίτερα αν εμπεριέχει ρίσκο.
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, που περνούν από δυνατά ”τεσταρίσματα” το διάστημα που ακολουθεί. Βοήθεια μπορεί να προκύψει από φιλικά πρόσωπα.
Τυχερές ημερομηνίες: 8, 12, 13, 16, 18, 19, 20, 23, 25, 29

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα πολύ πιθανόν να νιώσεις πως όλα γύρω σου έχουν βαλθεί να δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές σου, ενώ το επαγγελματικό σου περιβάλλον συχνά νιώθεις πως λειτουργεί με προκλητικές διαθέσεις απέναντί σου. Παράλληλα όμως, από τις 9 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, τα πράγματα σταδιακά αρχίζουν να μπαίνουν σε μια άλλη βάση και να ισορροπούν, παρόλο που γύρω στις 11 και στις 23 Οκτωβρίου ενδεχομένως να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου ή στον προγραμματισμό τους.
Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού δίνει μια νέα ώθηση και δυναμική στις εξελίξεις, δημιουργώντας ένα κλίμα ανανέωσης. Σου δίνει τη δυνατότητα να πιάσεις το νήμα από την αρχή και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Είναι μια περίοδος επανεκκίνησης σε κάθε κατεύθυνση, ενώ στα επαγγελματικά σου, ακόμα και μέσα από τις όποιες δυσκολίες μπορεί να εμφανίζονται, εσύ μπορείς να επιτύχεις. Από τις 13 του μήνα και μετά μπορείς να επιδιώξεις και μια οικονομική διευκόλυνση, που θα σου δώσει μια ανάσα.
Τυχερές ημερομηνίες: 9, 10, 12, 13, 15, 15, 16, 18, 21, 22, 25, 30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με αυξημένη κινητικότητα ξεκινά ο μήνας αυτός και με αρκετά ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην καθημερινότητά σου, που φαίνεται πως διευκολύνεται αισθητά, σε σχέση με τις συναλλαγές σου, τις επικοινωνίες σου, τις συζητήσεις ή τις διαπραγματεύσεις σου. Δεν αποκλείεται ο μήνας αυτός να έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις, μέσα από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά. Αν έχεις κατά νου μια εργασία, η οποία έχει σαν έδρα το σπίτι σου, η Νέα Σελήνη του μήνα σού προσφέρει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις αυτά σου τα σχέδια, ενώ και η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, λειτουργεί ιδιαίτερα ενισχυτικά στις υποθέσεις σου!
Ο μήνας αυτός μπορεί να σου δώσει μια σημαντική συμφωνία, μια σημαντική εξέλιξη σε μια διαπραγμάτευση ή ακόμα και ένα συμβόλαιο, μέσα από το οποίο μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένη. Ωστόσο, στα οικονομικά σου καλό είναι τις ημέρες κοντά στις 11 και 23 Οκτωβρίου να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στις οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες. Πάντως, από τις 9 του μήνα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, επανέρχονται οι οικονομικές συζητήσεις και διεκδικήσεις, προκειμένου να ολοκληρωθούν.
Τυχερές ημερομηνίες: 12, 13, 14, 15, 16, 18, 23, 27, 28, 29,

ΛΕΩΝ
Το μήνα αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα μεθοδική και οργανωμένη κυρίως στα οικονομικά σου, να αποφύγεις άσκοπες σπατάλες και γενικότερα κινήσεις, τις οποίες δεν έχει προγραμματίσει. Υπάρχει μία τάση να ξοδεύεις πολύ περισσότερα από ό,τι έχεις υπολογίσει και αυτό μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να προκύψουν έκτακτα έξοδα, για τα οποία δεν είσαι προετοιμασμένη.
Η Νέα Σελήνη του μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή συναλλαγές, ενώ γενικότερα υπάρχει δυνατότητα εξελίξεων στα οικονομικά σου, που από τις 9 του μήνα και μετά φαίνεται να περνούν σταδιακά σε μια πιο ομαλή φάση και να φέρνουν αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου. Η Πανσέληνος του μήνα στον Ταύρο, ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με τα εργασιακά σου δεδομένα, όσο και με τις σχέσεις σου στο χώρο της δουλειάς.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 8, 10, 11, 13, 14, 18, 23, 25, 30

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι ένας μήνας ευκαιριών, ανοιγμάτων και εξελίξεων, που σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε όλα αυτά που σχεδίαζες το προηγούμενο διάστημα. Τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να τα βάλεις σε εφαρμογή μιας και θα έχεις τις βοήθειες που χρειάζεσαι, αλλά και τα πρόσωπα που θα σταθούν κοντά σου για να σου συμπαρασταθούν. Από τις 9 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, επανέρχονται και ζητήματα που έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθούν. Μεγαλύτερη προσοχή τις ημέρες κοντά στις 11 και στις 23 Οκτωβρίου, γιατί μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις σε προγραμματισμένες εργασίες ή σχέδια.
Η Νέα Σελήνη του μήνα πολύ πιθανόν να φέρει μια καινούρια έναρξη που αφορά στα οικονομικά σου, ενώ και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική επέκταση ή εξέλιξη στις φιλοδοξίες σου. Ο Οκτώβριος μπορεί να σου φέρει μια σημαντική νίκη, μια επιτυχία ή μια πολύ σημαντική ευκαιρία σε σχέση με την επαγγελματική σου ζωή!
Τυχερές ημερομηνίες: 8, 9, 10, 12, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 27, 28

ΖΥΓΟΣ
Ο Οκτώβριος, τουλάχιστον μέχρι τις 12, σε καλεί να οργανώσεις, να μεθοδεύσεις και να εξελίξεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, μέσα από μυστικές κινήσεις ή συζητήσεις, που μπορούν να σου δώσουν πάρα πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Δεν αποκλείεται και ένα παρασκήνιο που λαμβάνει χώρα τώρα στον εργασιακό χώρο να προετοιμάζει για εσένα πολύ θετικά γεγονότα.
Η Νέα Σελήνη ίσως να φέρει ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες στον επαγγελματικό χώρο, μπορεί ωστόσο να έχει και ξαφνικές ευκαιρίες, προκλήσεις και προτάσεις που σου ανοίγουν καινούριες διαδρομές από εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορεί επίσης να προκύψουν ανατροπές που θα σε οδηγήσουν σε πολύ καλύτερες καταστάσεις, από αυτές που σχεδίαζες. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους, όπως εφορίες, δάνεια τράπεζες κλπ., που ενδεχομένως θα σε προβληματίσουν. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών, μέσα από τα οποία επηρεάζεσαι άμεσα και εσύ. Πάντως, το μήνα αυτόν μπορεί να έχεις μια πολύ σημαντική συμφωνία ή ευκαιρία, που πραγματικά μπορεί να σου δώσει πολύ σημαντικά κίνητρα και προϋποθέσεις εξέλιξης.
Τυχερές ημερομηνίες: 8, 10, 12, 13, 18, 21, 23, 25, 30

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια φάση ανάπτυξης με Δία, Αφροδίτη και Άρη να κινούνται στο ζώδιο της Παρθένου και να σου ανοίγουν πραγματικά το δρόμο, ώστε να έρθεις πιο κοντά στους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Μια ευκαιρία μπορεί να προέλθει μέσα από το φιλικό κύκλο, ίσως και μια νέα συνεργασία με πολύ καλές προοπτικές. Όπως και να ‘χει, ο μήνας αυτός μπορεί να σου δώσει σημαντικές εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη του μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να προετοιμάσεις παρασκηνιακά κάποια σχέδιά σου με μυστικές συζητήσεις ή συνεργασίες. Μπορεί να υπάρξει όμως και ένα παρασκήνιο, το οποίο λειτουργεί ανατρεπτικά και που ενδεχομένως να εμποδίσει την εξέλιξη των σχεδίων σου.
Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σου ανοίγει έναν κύκλο που σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις σε μεγαλύτερη δράση, να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να κινήσεις τα νήματα των εξελίξεων προς όφελός σου! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ σε βοηθά να κατανοήσεις πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου.
Τυχερές ημερομηνίες: 8, 12, 16, 18, 19, 20, 23, 25, 29,

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Οκτώβριος φέρνει μια σειρά γεγονότων στα επαγγελματικά σου, ομολογουμένως όχι εύκολων. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς απέναντι από συμπεριφορές που θα προκαλέσουν την έντονη αντίδρασή σου, όμως αν αλλάξεις αυτήν ακριβώς την αντίδραση και περάσεις στη δράση αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και κινώντας τα νήματα όπως εσύ θέλεις, να θυμάσαι πως μπορεί να επιτύχεις πολλά!
Από τις 9 του μήνα και μετά, η επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία σε βοηθά σταδιακά να ισορροπήσεις σε θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Μεγαλύτερη προσοχή τις ημέρες γύρω από τις 11 και 23 Οκτωβρίου, μιας και θα υπάρξουν λόγοι όξυνσης των σχέσεών σου με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή περιβάλλεσαι! Η Νέα Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές στα σχέδιά σου, που όμως μπορεί να σε οδηγήσουν σε κατευθύνσεις που θα σε ωφελήσουν περισσότερο ή να ανοίξουν ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις. Σημαντική βοήθεια δέχεσαι από φιλικά πρόσωπα.
Η Πανσέληνος του μήνα αφορά κυρίως στα εργασιακά σου ζητήματα, όπου προβλέπεται μια σχετική αναταραχή, τόσο στα σχέδιά σου όσο και στις συνεργασίες σου. Να θυμάσαι όμως πως ο μήνας αυτός μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά στα επαγγελματικά σου, αρκεί να είσαι προετοιμασμένη, οργανωμένη και στοχευμένη σε ό,τι ακριβώς επιδιώκεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 8, 12, 12, 18, 21, 23, 25, 26, 29, 29, 30, 31

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας άλλος επιβοηθητικός μήνας θα είναι αυτός ο Οκτώβριος για σένα σε ό,τι αφορά στις ιδέες, τα σχέδιά σου, οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να οργανώσεις, να εξελίξεις και να επιτύχεις! Από τις 8 του μήνα και μετά και με το πέρασμα και της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγονται νέα κεφάλαια στα επαγγελματικά σου ζητήματα, ενώ διευκολύνεσαι και σε οικονομικά σου θέματα. Η Νέα Σελήνη του μήνα μπορεί να φέρει εξελίξεις και ανατροπές προκαλώντας ματαιώσεις ή αναβολές των σχεδίων σου. Όμως, από την άλλη μεριά, να θυμάσαι πως είσαι από εκείνες που δέχονται σημαντική προστασία, που μπορεί να σου δώσει εναλλακτικές από εκεί που δεν το περιμένεις!
Ιδιαίτερα θετική η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου. Σου δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις οτιδήποτε είχες ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Να θυμάσαι πως αυτήν την περίοδο μπορείς να πετύχεις πολύ σημαντικά πράγματα, να κάνεις μια νέα εκκίνηση στα σχέδιά σου, μια σημαντική για εσένα επαγγελματική συμφωνία ή ένα νέο ξεκίνημα. Εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό είναι πολύ πιθανές, ενώ γενικά η περίοδος αυτή μπορεί πραγματικά να σε απογειώσει!
Τυχερές ημερομηνίες: 8, 9, 10, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 27, 28,

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι εξελίξεις της περιόδου αφορούν κυρίως στα οικονομικά σου. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να δεχτείς μια ουσιαστική βοήθεια σε οτιδήποτε σχεδιάζεις ή έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και που αφορούν τρίτους, όπως δάνεια, εφορίες, τράπεζες, διατροφές κλπ. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν νέο, αρκετά αισιόδοξο κύκλο, που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου. Κι εδώ μπορεί να υπάρξει το κατάλληλο πρόσωπο, ίσως και μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που αφενός μπορεί να προωθήσει τα θέματά σου, αφετέρου μπορεί να σου δώσει μια νέα ευκαιρία σε σχέση με δουλειά!
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί θέματα της επαγγελματικής σου ζωής, όπου μπορεί να φέρει αρκετές ανακατατάξεις, δυσκολεύοντας ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις τις εξελίξεις ή κλείνοντας κύκλους σε προσπάθειες που έκανες το προηγούμενο διάστημα. Να θυμάσαι ωστόσο πως η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει μία σημαντική οικονομική ευκαιρία, μια οικονομική συμφωνία, ένα έξτρα μπόνους από τη δουλειά σου ή μια χρηματοδότηση. Όλα είναι πιθανά και πραγματικά μπορεί να σου λύσουν τα χέρια!
Τυχερές ημερομηνίες: 7, 12, 13, 14, 15, 18, 21, 22, 23, 25, 26, 30

ΙΧΘΕΙΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης μετά τις 8 του μήνα απέναντί σου, στο ζώδιο της Παρθένου, δίνουν στην περίοδο αυτή ένα έντονα προσωπικό χρώμα, που σε πολλές περιπτώσεις θα λειτουργήσει άκρως ενισχυτικά, φέρνοντας στη ζωή σου νέα πρόσωπα, αλλά και νέες συνεργασίες, που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα και καινούριες εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Χρειάζεται βεβαίως προσοχή, γιατί με τον Άρη επίσης στην Παρθένο, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, διαπληκτισμοί και αντιπαραθέσεις, όμως από την άλλη μεριά ο μήνας αυτός μπορεί να φέρει μια πολύ σημαντική συμφωνία, μια εξέλιξη σε μια συνεργασία σου ή την εκκίνηση νέων εργασιακών εξελίξεων με θεαματικό χαρακτήρα.
Η Νέα Σελήνη του μήνα μπορεί να φέρει ανατροπές σε οικονομικά θέματα, ιδιαίτερα σε αυτά που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων. Ακόμα, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, μέσα από τις οποίες επηρεάζεται άμεσα και εσύ. Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργεί προϋποθέσεις θετικής εξέλιξης σε μια συζήτηση ή διαπραγμάτευση, που θα σου δώσει την ευκαιρία να λάβεις νέα κεφάλαια ή να κάνεις νέα ξεκινήματα στους τομείς που σε ενδιαφέρουν.
Τυχερές ημερομηνίες: 14, 15, 16, 18, 19, 20, 23, 25, 27, 28, 29, 31

 

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *