Ζώδια Σεπτέμβριος 2021: Αναλυτικές προβλέψεις για έρωτα, οικονομικά και υγεία

Οι προβλέψεις του μήνα. Tα highlights για κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αφροδίτη και Άρης κάνουν πιο θερμή την έκφρασή σου. Είσαι ψυχικά γενναιόδωρη και παθιασμένη. Όμως μην βιαστείς να υποσχεθείς πολλά σε σχέσεις που δεν πατάνε καλά στα πόδια τους. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, κάποια μπερδέματα μπορεί να σε δοκιμάσουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Οι πλανήτες σε ενθαρρύνουν να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, να εξυπηρετήσεις και να αισθανθείς χρήσιμη στο περιβάλλον σου. Ο Κρόνος διευκολύνει τις δραστηριότητές σου, κερδίζεις το χαμένο χρόνο και ολοκληρώνεις υποθέσεις του παρελθόντος. Ο Ερμής σου ζητά να δείξεις τις ικανότητές σου για γρήγορη δράση για να απομακρύνεις τα εμπόδια. Σκέψου πως θα κινηθείς.

HIGHLIGHT: Είσαι απαραίτητη σε κάποια πρόσωπα.

palettinoss17

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα χρειαστούν υπερβάσεις στην ερωτική σου ζωή αυτό το μήνα για να ισορροπήσεις, ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο. Θα υπάρχουν κάποια φρεναρίσματα εξαιτίας της Αφροδίτης. Κάποιες εντάσεις δημιουργούνται ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ανάμεσα στις επιθυμίες σου και τις δικές του. Αν είσαι μόνη, οι συναντήσεις που θα κάνεις θα είναι αναμφίβολα γοητευτικές αλλά υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν γρήγορα παρεξηγήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Μη βάλεις νέες δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου προτού οριστικοποιήσεις την εξέλιξη καταστάσεων που είναι θολές. Οι καταστάσεις αυτές απαιτούν γρήγορη δράση, θάρρος και υπευθυνότητα και δεν αφήνουν θέση στη φαντασία. Οι διάλογοι γύρω από οικονομικά θα είναι έντονοι αλλά είναι στο χέρι σου να βγεις νικήτρια. Μόνο μην ωραιοποιείς την πραγματικότητα γιατί αυτό θα γυρίσει εναντίον σου.

HIGHLIGHT: Διασκέδασε στην αρχή του μήνα γιατί προς το τέλος θα χρειαστεί να φέρεις εις πέρας ανειλημμένες υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αφροδίτη και Άρης ευνοούν ένα δυνατό και ευχάριστο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή και αυτό θα σου επιτρέψει να διώξεις κάθε αμφιβολία σχετικά με το πόσο αξίζεις να αγαπηθείς. Προσοχή σε οικογενειακά θέματα. Θα έχεις την τάση να επιβάλλεις τις απόψεις σου χωρίς διάλογο. Μπορεί να υπάρξουν πολλές εντάσεις ιδιαίτερα γύρω από θέματα αυτονομίας και εξουσίας. Έχεις ανάγκη να ακουστείς και δεν το εισπράττεις αυτό. Η υπομονή είναι απαραίτητη για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ήλιος και Ερμής ανατρέπουν τις καταστάσεις όσον αφορά την ισορροπία δυνάμεων και τις επιθυμίες. Διαθέτεις περισσότερη διπλωματία απ’ ότι τον προηγούμενο μήνα, η επικοινωνία εξελίσσεται καλύτερα. Όμως, μην βιαστείς να χαρείς για αποφάσεις που παίρνουν οι άλλοι, όσο κι αν σε υπολογίζουν.

HIGHLIGHT: Βρες χρόνο για σύντομες αποδράσεις για να μην πέσεις στη ρουτίνα.


ekptvseis palettino

Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 35 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 45 Ε !!!!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διαμορφώσεις καλύτερες συνθήκες στο σπίτι. Μην τρομάξεις και σηκώσεις το γάντι σε επισημάνσεις συγγενών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ήλιος και Ερμής αναποδογυρίζουν τις καταστάσεις. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και τελειωτικές, εγγυητές για την μελλοντική σου σταθερότητα. Θα οργανωθείς, θα δραστηριοποιηθείς όσο και αν οι επιθυμίες σου σε σπρώχνουν περισσότερο προς τη χαλάρωση και τις χαρές της ζωής. Προσπάθησε να μην ξεπεράσεις το budget σου, ιδιαίτερα αυτό το μήνα, γιατί στη συνέχεια, θα χρειαστεί να σηκώσεις τα βάρη των συνεπειών. Η λογική σου θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τη ζωή σου για να επωφεληθείς αργότερα καλά πράγματα.

HIGHLIGHT: Ο ΄Αρης ανοίγει τους ορίζοντές σου. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς πριν πάρεις τελικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:Μία δέσμευση θα μπορούσε αυτό το μήνα να σου δώσει μεγάλες ευθύνες.Είναι απαραίτητο να παίρνεις πληροφορίες για να ξέρεις τα στηρίγματά σουπριν την κατάληξη των δεσμεύσεών σου. Ο Ερμής σου δίνει νέους δεσμούςπου ανεβάζουν την κοινωνική σου ζωή στα ύψη. Μπορεί να αποφασίσεις καιμια μεγαλύτερη δέσμευση αν έχεις σχέση. Μην τρομάζεις από τις απαιτήσειςσχετικά με τις επιλογές σου. Ανοίγει ο δρόμος της αρμονίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:Αυτός ο μήνας είναι αποτελεσματικός. Ήλιος και Ερμής σου δίνουν τιςβάσεις για να πείσεις, να διαπραγματευτείς, να κάνεις επιτυχημένεςσυμφωνίες ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Βάλε τα θεμέλια για νακαταλάβουν οι γύρω σου πως κάνεις επιλογές που δεν χωρούν αμφισβήτηση.

HIGHLIGHT: Φιλικά πρόσωπα ανεβάζουν την κοινωνικότητά σου στα ύψη και ευνοούν την είσοδό σου σε κλειστούς κύκλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:Αυτό το μήνα, προχώρα τις αλλαγές που ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήναγια να εξελιχτεί η ζωή σου με περισσότερη ελευθερία. Το παρασκήνιο είναιέντονο καθώς και η δυναμική του ασυνείδητου. Οι ερωτικές σου σχέσειςπρέπει να ξεκαθαρίσουν για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:Ήλιος και Ερμής σε βοηθούν να κυνηγήσεις βλαβερές συνήθειες για ταοικονομικά σου. Σκέψου τα λάθη του παρελθόντος για να τα διορθώσεις, τηνσυμπεριφορά σου και ιδιαίτερα την λεκτική σου έκφραση. Εμπιστεύσου τονεαυτό σου, κάνε έρευνες για δουλειά, δες ευκαιρίες κάθε είδους, μηδιστάσεις! Ο Κρόνος ως τις 17 σου επιτρέπει να προωθήσεις γρήγορα τιςτρέχουσες υποθέσεις σου. Προσπάθησε να αναδιαμορφώσεις από την αρχή ταοικονομικά σου, κάνε αναθεωρήσεις στο budget σου.

HIGHLIGHT: Κινήσου γρήγορα και αποτελεσματικά.

palettinoss17

ΖΥΓΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:Αυτός ο μήνας σου δίνει μαθήματα ζωής και σε σπρώχνει να πάρειςαποφάσεις στην οικογενειακή ζωή. Αναζητάς την αυθεντικότητα. Θα έχειςτην διευκόλυνση να ανιχνεύσεις ψέματα και άλλα απόκρυφα γύρω σου καιαυτό θα σε σπρώξει στο να επαναστατήσεις με ανοιχτό φυσικά το ενδεχόμενονα δημιουργηθούν διαμάχες. Η κρίση σου θα είναι σωστή, θααπελευθερωθείς από επιβλαβείς επιρροές και θα βλέπεις με μια νέα ματιάπλέον τη ζωή. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου. Αν είσαι μόνη, οιγνωριμίες θα είναι πολύ γοητευτικές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Μηνκρίνεις βιαστικά καταστάσεις που επανέρχονται στη ζωή σου. Ανανέωσε τονκοινωνικό σου κύκλο, βάλε στη ζωή σου ενδιαφέροντα άτομα.

HIGHLIGHT: Η Αφροδίτη βοηθάει τις τροποποιήσεις στις σχέσεις σου και σου προσφέρει καλύτερη ποιότητα στις συνευρέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:Ο Ήλιος ταράζει την ερωτική σου ζωή αυτό το μήνα εξαιτίας κάποιωνσυνθηκών. Ο Άρης σε οδηγεί σε υπερβολές που ρουφάνε την ενέργειά σου,προσπάθησε να ξεκουράζεσαι. Η Αφροδίτη σε φέρνει αντιμέτωπη μεκαταστάσεις που βγάζουν στην επιφάνεια θαμμένες μέσα σου επιθυμίες. Καιαυτό μπορεί να γίνει με τρόπο ηφαιστειακό στα μάτια του συντρόφου σου.Στο χέρι σου είναι να επιδείξεις διπλωματία και μην ξεχνάς πως για ναεπιβάλλεις μια ιδέα, θα χρειαστεί να την αναπτύξεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:Κάνε αναθεωρήσεις στην καθημερινή σου ζωή και στην εργασιακή σουρουτίνα. Διόρθωσε λάθη του παρελθόντος για να εξελιχτείς με μεγαλύτεροπραγματισμό. Ο Άρης σε σπρώχνει σε έξοδα σχετικά με την εμφάνισή σου,προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία του budget σου. Ξεκίναδραστηριότητες που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου.

HIGHLIGHT: Προσπάθησε να μειώσεις το άγχος σου που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία σου.


ekptvseis palettino

Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 35 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 45 Ε !!!!


ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:Η Αφροδίτη στηρίζει την ερωτική και φιλική σου ζωή. Μην συνεχίζειςσχέσεις που δεν φέρουν κανένα στοιχείο απ’ όσα τράβηξαν το ενδιαφέρονσου στην αρχή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Οι πλανήτες σε βουτάνε στηδράση, τη δουλειά, στο να αποδείξεις πράγματα και αυτό αποτελεί μιαπρόκληση. Ο Άρης σου δίνει αρκετή μαχητικότητα για να προχωρήσεις με τοκεφάλι ψηλά. Ο Δίας σου ανοίγει πόρτες και διευκολύνει τις καταστάσεις.Είναι η στιγμή για να κάνεις μια αλλαγή στην καριέρα, να δημιουργήσειςμια επιχείρηση ή μια νέα συνεργασία. Περίμενε το δεύτερο δεκαπενθήμερογια να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα που σε μπερδεύουν και σε έχουνκαταντήσει νευρωτική.

HIGHLIGHT: Είναι η ιδανική περίοδος ναξεκινήσεις ένα σπορ ή κάτι δημιουργικό. Η φυσική και διανοητική σουκατάσταση βρίσκονται στο καλύτερό τους επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:Αυτό το μήνα, η κατανόηση δεν είναι το ατού σου. Αφροδίτη και Δίας σεκάνουν λίγο καταφρονητική σε συναισθηματικά γεγονότα και αυτό σε κάνεινα φαίνεσαι πιο παγωμένη στα μάτια των άλλων. Ο σύντροφός σου δεντολμάει να μιλήσει ανοιχτά όσο κι αν εσύ το επιθυμείς. Ο Ερμής ρουφάειτην εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δημιουργεί ερωτηματικά στη σχέση σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:Φρόντισε να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σουυποθέσεων και να προσπαθήσεις να κλείσεις πιθανές ανοιχτές πληγές.Διόρθωσε τυχόν λάθη και παραλείψεις στον επαγγελματικό τομέα.

HIGHLIGHT: Η ζωή σου ζητάει να βάλεις περισσότερα χρώματα στην καθημερινότητά σου και γλυκύτητα στις εκφράσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:Πρέπει να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση σου μακριά από τρίτα πρόσωπαπου δεν γνωρίζουν όλα όσα αισθάνεσαι και επιθυμείς από το σύντροφό σου.Μην φοβηθείς να εκφράσεις την αλλαγή της άποψής σου απέναντι σε μιαεπιλογή που έκανες τον προηγούμενο μήνα και δεν σου βγήκε όπως ήθελες.Έχεις την τάση της ονειροπόλησης. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς πρινριχτείς σε σύνθετες καταστάσεις. Μείνε παρούσα στον οικογενειακό χώροκαι μην ξεγλιστράς από κάποιες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Μιαεπιστροφή από το παρελθόν είναι πιθανή και αφορά πρόσωπο που δενσκέφτεσαι πια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Τρέχεις να ολοκληρώσειςυποθέσεις βλέποντάς τις πλέον με πρακτική ματιά. Ο Ερμής σε κάνειιδιαίτερα δημιουργική. Μπορεί να αναπτύξεις πάθη ή χόμπι διαφορετικά απ’ότι συνήθως.

HIGHLIGHT: Οι ανάγκες απόδρασης είναι μακρινές και αυτό επηρεάζει αρνητικά την ερωτική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:Η Αφροδίτη αυτό το μήνα δημιουργεί συναισθήματα ανεξερεύνητα και σεενθαρρύνει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να σε εκτιμήσουν οιάλλοι. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά χωρίς να καταλαβαίνεις ότι αυτόμπορεί να δημιουργήσει μια ανισορροπία στη σχέση σου. Θέλοντας ναδώσεις για να πάρεις, μπορεί να απογοητευτείς ή να νιώσεις τοανικανοποίητο. Ο Ερμής σε σπρώχνει να βοηθήσεις τους άλλους περισσότεροαπό τον εαυτό σου. Κράτα τις ισορροπίες και δώσε σημασία στις αξίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:Ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει μέσα σου αμφιβολίες και δισταγμούς τηστιγμή που πρέπει να κινηθείς και να πάρεις αποφάσεις. Πάρε χρόνο για νασκεφτείς κοιτώντας τον εαυτό σου. Μην συνεχίζεις να εργάζεσαι σεπεριβάλλοντα που κατασπαράζουν τα όνειρά σου για μια πιο ήρεμη ζωή.Οργάνωσε την αλλαγή.

HIGHLIGHT: Αντιμετώπισε αποφασιστικά πιθανές ενοχλήσεις που έχουν να κάνουν με την υγεία σου.

.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *