Ζώδιο και Ωροσκόπος: Τι υποδηλώνει και πώς επηρεάζει τη ζωή σου;

Ο πλανήτης που κυβερνά τον ωροσκόπο μας δείχνει το εγώ μας σε σχέση με το περιβάλλον, την εξωτερική μας εμφάνιση, θέματα υγείας, την προσωπικότητά μας (τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι).
Για να τον βρεις, χρειάζεται να γνωρίζεις ακριβή ημερομηνία γέννησης. Ο ωροσκόπος διαφοροποιεί τα χαρακτηριστικά του ατόμου.

Ποιος πλανήτης σε κυβερνάει;

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ Η ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Και οι δυο έχουν κυβερνήτη τον Άρη.
Ο Κριός είναι δυνατός, δραστήριος, ανεξάρτητος, φιλόδοξος, οξύθυμος, ειλικρινής, τολμηρός, μαχητικός, παίρνει πρωτοβουλίες, έχει αντοχές και περίσσια σεξουαλικότητα. Μπορεί να έχει κάποια ευαισθησία στο κεφάλι ή κάποιο σημάδι ή πρέπει να προσέχει ατυχήματα και χτυπήματα στο σημείο αυτό. Συνήθως διαλέγει επαγγέλματα τολμηρά ή ελεύθερα. Με δύσκολες όψεις, μπορεί να βγάλει επιθετικότητα ή να γίνει βίαιος.
Ο Σκορπιός είναι δυνατός, δρα παρασκηνιακά, στοχευμένα, είναι απόλυτος και ελεγκτικός στο σεξ, ενίοτε καταστροφικός και εκδικητικός, έχει την αίσθηση του κινδύνου. Επαγγέλματα που του ταιριάζουν είναι τα χρηματοοικονομικά, η ιατρική, δουλειές της νύχτας, ντεντέκτιβ. Μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα στα γεννητικά όργανα, τα κύτταρα, τον βαθύ ψυχισμό.
Δεύτερος κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας που συνδέεται με την εξουσία, το παρασκήνιο, το θάνατο και την αναγέννηση. Κυριαρχεί με ύπουλο και διαβρωτικό τρόπο. Είναι χειριστικός, κτητικός, διεισδύει στην ψυχή του άλλου και θέλει να επικρατήσει, έλκει θανατηφόρα.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΥΡΟΣ Ή ΖΥΓΟΣ
Και οι δυο έχουν κυβερνήτη την Αφροδίτη.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν όμορφη εμφάνιση, απαλά χαρακτηριστικά, αστραφτερά μάτια. Συνήθως διαθέτουν και ωραία, αισθησιακή φωνή. Η Αφροδίτη τους βοηθάει να πετυχαίνουν πράγματα χωρίς να ζορίζονται ιδιαίτερα. Είναι ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ισορροπίας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού. Συνδέεται με την τέχνη, την αισθητική και τη συναισθηματική ασφάλεια. Τα άτομα αυτά είναι αγαπητά, έχουν πολλούς φίλους και ερωτεύονται κοιτώντας απαραίτητα και την εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα στα νεφρά, το θυρεοειδή, το λαιμό, το ουροποιητικό σύστημα.
Ο Ταύρος είναι προστατευτικός, καλοπερασάκιας, καλοσυνάτος, σταθερός, δεν ρισκάρει, αναζητά την ασφάλεια και την οικονομική σταθερότητα.
Ο Ζυγός είναι διπλωμάτης, συντροφικός, φιλάρεσκος, απεχθάνεται τη βία, αγαπά τη μόδα, την αισθητική, την τέχνη.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ Ή ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και οι δυο έχουν κυβερνήτη τον Ερμή.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι έξυπνοι, αεικίνητοι και πνευματικοί. Έχουν ίσια μύτη και στενό πρόσωπο. Εκφράζονται άνετα (προφορικά ή γραπτά), έχουν αντίληψη και διαθέτουν άριστη μνήμη. Είναι άτομα επικοινωνιακά και ικανά σε διαπραγματεύσεις και μπορεί να έχουν ιδιαίτερες ικανότητες στα άκρα. Με δύσκολες όψεις, μπορεί να είναι κακόβουλα ή ψεύτες. Μπορεί επίσης να παρουσιάσουν προβλήματα στα χέρια ή τα πόδια, το κεντρικό νευρικό σύστημα, το αναπνευστικό, τους πνεύμονες, την ομιλία, την ακοή.
Ο Δίδυμος είναι καπάτσος, έξυπνος, πολυπράγμων, καταφερτζής, επικοινωνιακός, δεν κρατάει μυστικά.
Ο Παρθένος είναι λεπτομερής, επικριτικός, αναλυτικός, πρακτικός, παρέχει υπηρεσίες, είναι σαφής και ειλικρινής στο λόγο του.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κυβερνήτης Σελήνη.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν γλυκά χαρακτηριστικά, στρογγυλό πρόσωπο, φωτεινά μάτια. Είναι καλοπροαίρετοι αλλά μερικές φορές απερίσκεπτοι και δειλοί. Αγαπούν το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες, την παράδοση. Τα συναισθήματά τους είναι ευμετάβλητα. Διαθέτουν συναισθηματική νοημοσύνη, διαίσθηση, μνήμη, παθαίνουν κατάθλιψη αλλά γρήγορα την ξεπερνούν. Με δύσκολες όψεις μπορεί να παρουσιάσουν γυναικολογικά προβλήματα ή με τους μαστούς, θέματα με τα μάτια, το πεπτικό, τα υγρά του σώματος.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ
Κυβερνήτης Ήλιος.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν διαπεραστικό βλέμμα, κυματιστά μαλλιά ή χαίτη, πλατύ μέτωπο και γενικά είναι καλοφτιαγμένοι. Είναι δυναμικοί, ηγετικοί, λαμπεροί ακόμα κι όταν δεν εκφράζονται. Παλεύουν συνεχώς για την κοινωνική τους καταξίωση ανεξάρτητα από τον τρόπο που μεγάλωσαν και από τις συνθήκες που βιώνουν. Διαθέτουν αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια, επιχειρηματικότητα, πάθος, ερωτισμό. Δεν δίνουν ποτέ χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ρισκάρουν και αγαπούν τα παιδιά σαν προέκταση του εγώ τους. Με δύσκολες όψεις μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα στα μάτια, την σπονδυλική στήλη, την καρδιά ενώ μπορεί να γίνουν και απίστευτα εγωιστές ή νάρκισσοι.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ
Κυβερνήτης Δίας.
Ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής, της ευεργεσίας. Οι άνθρωποι αυτοί είναι δυναμικοί, επιβλητικοί, εγκάρδιοι και έχουν ροπή προς την πνευματικότητα. Συνήθως πετυχαίνουν με ότι και αν καταπιάνονται. Αγαπούν τα μεγάλα ταξίδια, τη φιλοσοφία, την αστρολογία, την περιπέτεια. Είναι άτομα φιλοσοφημένα, ξεπερνάνε τα δύσκολα, είναι αισιόδοξοι και καλότυχοι. Με δύσκολες όψεις μπορεί να είναι αλαζόνες, φανατικοί, αδιάφοροι, τυχοδιώκτες ή να έχουν προβλήματα νομικού τύπου. Προσοχή σε αίμα, σπλήνα, συκώτι.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κυβερνήτης Κρόνος.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι άνθρωποι της εξουσίας, περιοριστικοί, υπεύθυνοι, σοβαροί, άνθρωποι των πρέπει, δίκαιοι. Διαθέτουν εγκράτεια, αυτοκυριαρχία, σύστημα, δομή, οργάνωση, ωριμότητα. Δύσκολα απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής, πολλές φορές απομονώνονται ή παθαίνουν κατάθλιψη. Αντιμετωπίζουν τα πάντα με σοβαρό τρόπο και έστω και μέσα από εμπόδια, τα καταφέρνουν. Αν ο πλανήτης κάνει δύσκολες όψεις, απαιτείται προσοχή σε δόντια, κόκαλα, αρθρώσεις.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κυβερνήτης Ουρανός.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι εκκεντρικοί, ιδιόρρυθμοι, πρωτοπόροι, αντισυμβατικοί. Η ζωή τους έχει διακυμάνσεις και στον επαγγελματικό τομέα. Τείνουν προς την αστρολογία, την τεχνολογία, τις επιστήμες. Είναι εγωκεντρικοί στις σχέσεις τους ή μπορεί και ψυχροί και ισχυρογνώμονες αν ο πλανήτης κάνει δύσκολες όψεις. Είναι εγωιστές, έχουν στόχους, ψάχνουν την αλήθεια, είναι έξυπνοι, εφευρετικοί, εγκεφαλικοί, οργανωτικοί, φιλόδοξοι. Προσοχή απαιτείται σε κεντρικό νευρικό σύστημα, αστραγάλους, εγκέφαλο, κυκλοφορικό.
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘΥΣ
Κυβερνήτης Ποσειδώνας.
Οι άνθρωποι αυτοί διαθέτουν διαίσθηση, μυστικισμό, φαντασία, έμπνευση, καλλιτεχνικές τάσεις, αγάπη για τη θάλασσα, τα ταξίδια, τη θρησκεία, τη μεταφυσική. Είναι ονειροπόλοι, αφελείς, κουτοπόνηροι. Με δύσκολες όψεις, έχουν ροπή προς τις αυταπάτες, τις εξαπατήσεις, τις ψευδαισθήσεις. Είναι επιρρεπείς σε διάφορες ουσίες, φάρμακα, ποτά, ψυχικές ασθένειες. Έχουν οδηγό το προαίσθημά τους, βλέπουν τις καταστάσεις ολοκληρωτικά. Πολλές φορές είναι επιπόλαιοι, ανησυχούν για τα πάντα υπερβολικά και αρρωσταίνουν.

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *