DIY:Η πιο εύκολη περιποίηση προσώπου που θα κάνεις ποτέ σπίτι σου είναι αυτή!

milk

Το DIY μας αρέσει. Μας αρέσει να φτιάχνουμε μάσκες και να τις φοράμε, μας αρέσει να φτιάχνουμε τα δικά μας scrub… γενικά μας αρέσει. Θα το παραδεχτούμε όμως κορίτσια, μερικές φορές βαριόμαστε αισχρά! Θέλουμε απλά να γίνει κάτι με την περίπτωσή μας χωρίς να λερώσουμε 35 μπολ και χωρίς να καθόμαστε ακούνητες σαν τον Τουταγχαμών για ώρες. Για αυτές τις ημέρες έκτακτης ανάγκης και εξαιρετικής βαρεμάρας λοιπόν έχουμε το γάλα…


ekptvseis palettino

            Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!


GALA

Ναι το σκέτο, αγελαδινό, πλήρες γάλα. Μουλιάζουμε μέσα του ένα πετσετάκι, το στύβουμε για να μην τρέξει παντού, το ακουμπάμε στο πρόσωπό μας και κλείνουμε τα μάτια μας για 10 λεπτά.

 

XASHCLOTH

Το λακτικό οξύ απολεπίζει ελαφρά το δέρμα, η βιταμίνη D και το ασβέστιο το θρέφουν και μετά από 10 λεπτά είμαστε αγνώριστες. Οι πόροι είναι κάπως λιγότερο εμφανείς, υπάρχει μία λάμψη εσωτερική και μία απαλότητα τρομερή. Όχι, δεν μπορείς να το κάνεις με γάλα λίγων λιπαρών και όχι, δεν παίζει ρόλο αν θα το κάνεις ζεστό ή κρύο. Να το κάνεις όμως, είναι το πιο εύκολο και το πιο αποτελεσματικό!

 


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

ekptvseis palettino

                       Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *