Η σοκολάτα με 0 θερμίδες σύντομα θα είναι πραγματικότητα

Πρώτα απ’ όλα να σας πούμε πως μας αρέσουν όλες αυτές οι έρευνες που προτείνουν τη σοκολάτα ως καλή για τον οργανισμό μας και ότι μπορούμε να την ευχαριστηθούμε κάποιες φορές και σίγουρα δεν είναι απαγορευτική. Αλλά αν μπορούσε να διορθωθεί και το θεματάκι με τις θερμίδες και την ζάχαρη, ε τότε αυτό θα είναι μεγάλη τύχη.

Οι χωρίς θερμίδες σοκολάτες “Cravings” είναι βρώσιμες ταινίες που μπορείτε να βάλετε στη γλώσσα σας και να νιώσετε την γεύση της σοκολάτας. Θυμάστε τις ταινίες listerine πριν περίπου 10 χρόνια: Ναι είναι η ίδια ιδέα. Χωρίς ζάχαρη, χωρίς θερμίδες, μόνο η απόλαυση της σοκολάτας γάλακτος στο στόμα σας.

Ο δημιουργός Ian Goldfarb άρχισε την καμπάνια, Kickstarter campaign, για να συγκεντρώσει χρήματα για το πρόγραμμα αυτό αφού το πρόγραμμα εξάντλησε ήδη τους πόρους του. Το επόμενο πλάνο του είναι να βρει έναν επενδυτή ή να ζητήσει ένα τραπεζικό δάνειο για να κάνει αυτές τις σοκολάτες πραγματικότητα. Πιστεύει ακράδαντα πως αυτές οι σοκολάτες με 0 θερμίδες θα απογειωθούν στην αγορά.

Ωστόσο είναι πραγματικότητα; Μπορεί αυτή η σοκολάτα να δώσει την ίδια ευχαρίστηση όπως οι κλασσικές σοκολάτες; Μάλλον όχι, αλλά θα είναι μία πολύ καλή εναλλακτική λύση για τους ανθρώπους  που δεν μπορούν χωρίς αυτή.

 

time.com

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *