Η Τατιάνα Στεφανίδου σας ξεναγεί στην γκαρνταρόμπα της και αποκαλύπτει τις στυλιστικές επιλογές της.(Photos)

τατιανα

Η λαμπερή οικοδέσποινα του «Tatiana Live» είναι η απόδειξη πως μια TV Persona μπορεί να είναι πρότυπο ζωής και στυλ (τον κανόνα τον έχει ήδη εφαρμόσει η Oprah Winfrey).Eπιλέξαμε τις καλύτερες εμφανίσεις της «Τάτι» και μίλησε με τη στυλίστριά της Χρυσάνθη Θωμάτου για τα trends της νέας σεζόν!

palettino

Την άνοιξη η μόδα προβλέπεται εκρηκτική, χαρούμενη και θηλυκή. Κάτι ανάλογο με το προσωπικό, ιδιαίτερο στυλ της παρουσιάστριας του Ε… Χάρη στη δίψα της για συνεχή ενημέρωση και στο αλάθητο ένστικτο της Χρυσάνθης, η Τατιάνα Στεφανίδου φροντίζει να επιλέγει από τώρα, κι ας είναι ακόμη Φεβρουάριος, τα ρούχα για την επόμενη σεζόν! «Αγαπώ τα απλά κομμάτια, ενώ η αγαπημένη μου απόχρωση είναι το έντονο μπλε του κοβαλτίου», έχει δηλώσει η ίδια και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία τόσο στο καθημερινό τηλεοπτικό μαγκαζίνο της στο κανάλι Ε όσο και στην προσωπική της ζωή.

Την ίδια θετική επίδραση πάνω της φαίνεται να έχει και όλη η παλέτα του ροζ, που ταιριάζει ιδανικά στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της και τα ξανθά (πλέον) μαλλιά της. «Η νέα σεζόν προστάζει χρώμα, ψυχεδελικά prints και αθλητικό ύφος! Από τα παραπάνω προβλέπω πως η Τατιάνα θα φορέσει περισσότερο μονόχρωμα σύνολα σε παστέλ και φλούο τόνους που γράφουν τέλεια στον φακό! All time classic επιλογή αποτελούν φυσικά τα μίντι μαύρα φορέματα», εξηγεί η επί οκτώ χρόνια στυλίστριά της Χρυσάνθη Θωμάτου .

Συνεχίστε παρακάτω..

Η αλήθεια είναι πως ο ενθουσιασμός της Τατιάνας για τη νέα «σοδειά» ρούχων που θα φτάσει στο καμαρίνι της θυμίζει μικρό παιδί. Όπως η ίδια δηλώνει: «Η επόμενη σεζόν πλησιάζει, οι νέες τάσεις έχουν κυκλοφορήσει από καιρό και εμείς οι γυναίκες καλούμαστε για άλλη μια φορά να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Όχι ότι δεν μας αρέσει. Το απολαμβάνουμε και πολύ μάλιστα! Το shopping, άλλωστε, είναι συνώνυμο του φύλου μας. Η οικονομική κρίση μάς χαλάει λίγο τα σχέδια, αλλά ευτυχώς η αγορά έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και μπορεί κάθε γυναίκα να ενημερώσει αναλόγως την ντουλάπα της, και μάλιστα πολύ οικονομικά!»

Το «μικρό» μαύρο φόρεμα

Τι κοινό έχουν η Τατιάνα Στεφανίδου και η Sarah Jessica Parker; Και οι δύο είναι chic και εμπιστεύονται το LBD στις βραδινές τους εξόδους. «Είναι το ρούχο που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας!» τονίζει η Τατιάνα. Και συνεχίζει: «Αποτελεί διαχρονικό outfit και σου λύνει τα χέρια με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις περιστάσεις. Είναι μια κλασικά επιτυχημένη αγορά και το κομμάτι που πρέπει να αναζητάς σε περιόδους εκπτώσεων, αφού ξέρεις πως θα είναι η πιο σωστή επένδυση. Ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα και μπορεί να σταθεί παντού, σε κάθε περίσταση!»Με πόζα που θα ζήλευε και… supermodel. Παρόμοιο φόρεμα υπάρχει στη σειρά Makis Tselios Y.W. (με €54,80 από τα Κattis Fashion). Με off-the-shoulder μαύρο φόρεμα Alice + Olivia (€250-€300) και γόβες Christian Louboutin (€650).Με ριγέ τοπ και λευκό παντελόνι Zara (παρόμοια θα βρεις στη νέα συλλογή Zara με €25,95 και €29,95 αντίστοιχα).


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Πανέμορφη και επιβλητική, μπροστά στον καθρέφτη με εφαρμοστό φόρεμα Balmain σε navy ύφος, (παρόμοιο θα βρεις στο topshop.com με €29).

Η Τατιάνα & το τρικ της μονοχρωμίας 

«Η σεζόν αλλάζει σιγά σιγά και η γκαρνταρόμπα μας – όπως οι τάσεις της μόδας προτείνουν– πρέπει να αποκτήσει χρώμα. Αν δεν είσαι και τόσο φίλη των περίεργων συνδυασμών, η μονοχρωμία είναι μια σίγουρη, πάντα επιτυχημένη και κομψή επιλογή. Είναι μάλιστα και ένα “έξυπνο” κόλπο που χρησιμοποιούν πολλοί επαγγελματίες όταν θέλουν να επιμηκύνουν τη φιγούρα. Με λίγα λόγια, ένα μυστικό για να δείχνεις ψηλότερη». Ω ναι, οι συμβουλές της Τατιάνας είναι πολύτιμες…

Στον καναπέ της εκπομπής «Tatiana Live» με φόρεμα Access Fashion (€89) και γόβες Christian Louboutin (€550).Με τοπ €100 και κίτρινη φούστα €154, όλα Pinko. Οι γόβες είναι Christian Louboutin (€550).

palettino

Με τοπ και παντελόνι Zara, παρόμοια θα βρεις στη νέα συλλογή Zara με €25,95 και €29,95 αντίστοιχα. Οι τιρκουάζ γόβες είναι Jimmy Choo (€400-€450) και η τσάντα Chanel (€3.500).Ψιλόλιγνη φιγούρα με φόρεμα DvF €413 και τσάντα Chanel (€5.800).



Πορτοκαλί & κίτρινο!Σε επίσημη εμφάνιση με μίντι φόρεμα Cushnie et Ochs (περσινό σχέδιο, παρόμοιο θα βρεις στο Cushnie et Ochs με €900) και γόβες Christian Louboutin (€650).

Στο styling όλα ανατρέπονται!

Συνεργάτες εδώ και οκτώ χρόνια, η Χρυσάνθη και η Τατιάνα έχουν αναπτύξει τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας. Αλήθεια, ποιο χαρακτηριστικό της Τατιάνας γοητεύει περισσότερο την επαγγελματία; «Δεν είναι ένα μόνο!» μας απαντά εκείνη αυθόρμητα. Και συνεχίζει: «Για παράδειγμα, με γοητεύει το γεγονός πως σέβεται τους συνεργάτες της, δημιουργώντας έτσι μια καλή χημεία και ομαδικό πνεύμα. Επίσης μου αρέσει πολύ που έχει την τόλμη και τη διάθεση να αλλάζει look και να είναι δεκτική σε προτάσεις!» Η ίδια η Τατιάνα, άλλωστε, έχει τονίσει κατά καιρούς πως οι ανατροπές και τα παιχνίδια της μόδας μας κάνουν να αμφισβητούμε εκείνα που κάποτε θεωρούσαμε αυτονόητα: «Το στυλ και οι τάσεις προχωρούν, εξελίσσονται και σε βάζουν στο παιχνίδι και κάπως έτσι αλλάζεις κι εσύ, εξελίσσεσαι και φοράς τελικά πράγματα που κάποτε δεν θα σκεφτόσουν καν! Στη μόδα ποτέ μην λες ποτέ!»


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Με πορτοκαλί shirt-dress Μax Mara (παρόμοιο θα βρεις στο Max Mara με €495).Με cobalt blue φόρεμα (παρόμοιο θα βρεις στα Le Vertige με €69). Παρόμοια πέδιλα θα βρεις στα Michael Michael Kors με €175 (Attica).

Γήινες αποχρώσεις

«H μόδα είναι κάτι που μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι», τονίζει η Τατιάνα. Αυτή την εποχή δίνει έμφαση στους τόνους της μόκας, του καφέ και του πράσινου, αποχρώσεις που δένουν μεταξύ τους σαν πίνακας ζωγραφικής του Vincent van Gogh. «Οι ουδέτεροι, γήινοι τόνοι είναι στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεών της. Και αυτό γιατί είναι εύκολοι στους μεταξύ τους συνδυασμούς και δίνουν ένα chic αποτέλεσμα», εξηγεί η στυλίστριά της Χρυσάνθη Θωμάτου.

Στις προτιμήσεις της είναι οι τόνοι του καφέ… Εδώ με φόρεμα Access Fashion (€79) και γόβες Christian Louboutin (€650).

palettino

Back to the 70s! Λίγο πριν βγει στον τηλεοπτικό αέρα, με ζιβάγκο και καφέ σουέτ παντελόνι σε γραμμή καμπάνα, (€59 και €89 αντίστοιχα) όλα από τα Access Fashion.

Πάνω απ’ όλα φαντασία!

«Η μόδα προκαλεί τις στυλιστικές μου ικανότητες περισσότερο από ποτέ. Με κάνει να χρησιμοποιώ τη φαντασία μου. Και σιγά σιγά εξοικειώνομαι, δοκιμάζω, τολμάω. Ακόμα κι εγώ που είμαι συντηρητική στο ντύσιμό μου. Η μόδα είναι Σειρήνα και μαγεύει. Όσο περισσότερο την παρατηρείς τόσο πιο πολύ την ερωτεύεσαι!» δηλώνει η Τατιάνα.Με σουέτ πράσινο τζάκετ του Οίκου Balmain (€3.000), παντελόνι Massimo Dutti, γυαλιά ηλίου Ray-Ban (€175, με έκπτωση από 10%), τσάντα DvF (€263) και γόβες Jimmy Choo (€460).Με εμπριμέ μπλούζα και παντελόνι-καμπάνα, Massimo Dutti (παρόμοια θα βρεις στη νέα συλλογή Massimo Dutti με 55,95€ και 65,95€)

Fitting: Μια αγαπημένη συνήθεια!Τι είναι το fitting; Δες πώς το περιγράφει η Τατιάνα: «Αυτή η μέρα που το γραφείο μου μεταμορφώνεται σε έναν γυναικείο παράδεισο. Η στυλίστριά μου Χρυσάνθη Θωμάτου γεμίζει τον χώρο με επώνυμα ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα και σετάρουμε τις εμφανίσεις μου. Συνδυάζουμε, δοκιμάζουμε, τσεκάρουμε για να καταλήξουμε σε αυτά που τελικά θα φορέσω στην εκπομπή. Ανοίγεις την πόρτα και βρίσκεσαι ξαφνικά σε έναν άλλο κόσμο γεμάτο λάμψη, ακριβά ρούχα και ψηλοτάκουνα που κάθε γυναίκα θαυμάζει. Και σήμερα θα σας κάνω μια βόλτα εκεί. Ανάμεσα σε αμέτρητα φορέματα, γόβες, δαχτυλίδια». Η Τατιάνα είναι πιο περιγραφική και πιο γλαφυρή από ποτέ!

youweekly.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *