Η WRANGLER λανσάρει την πρώτη ενυδατική σειρά ….JEANS

Τώρα μάλιστα…  έχουν σκεφτεί τα πάντα… Η ετικέτα Wrangler παρουσίασε την πρώτη σειρά τζιν ενυδατωσης που όχι μόνο υπόσχονται να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν το δέρμα, αλλά επίσης να βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας.

wranglerjeans_thumb

Η Denim Spa σειρά αποτελείται από skinny στυλ σε τρία φινιρίσματα – Εκχύλισμα Ελιάς, Αλόη και Λεία Πόδια. Σε ένα κλασικό μπλε χρώμα,  το σχέδιο με “Εκχύλισμα Ελιάς” ισχυρίζεται ότι τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ το σχέδιο “Aloe Vera” σε απαλό  γαλάζιο καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα.

Είναι όμως το σχέδιο “Λεία Πόδια” που κάνει την πιο γενναία δήλωση: να βοηθήσει να μειώσει την υφή της κυτταρίτιδας!  Αρωματισμένο με εκχυλίσματα φυκιών,  ρετινόλη και  καφεΐνη, το σχέδιο είναι κλινικά ελεγμένο από το Institut Adriant της Γαλλίας, όπου 69 τοις εκατό της ομάδας υποστήριξε ότι η εμφάνιση των μηρών τους είχε βελτιωθεί μετά από τέσσερις εβδομάδες φορώντας το τζιν οκτώ ώρες την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Η φίρμα υπέγραψε συνεργασία με το μοντέλο Lizzie Jagger –  κόρη της Jerry Hall και του Mick Jagger των Rolling Stones  – για να γίνει η πρέσβειρα της διαφημιστικής  εκστρατείας των πρωτοποριακών αυτών Jean.

«Σίγουρα έχουν πιο δροσερή αίσθηση από το κανονικό τζιν,» δηλώνει σε  διαφημιστικό σποτ. «Φορώντας τα, μετά από μια μέρα, τα πόδια μου αισθάνομαι τέλεια – έχουν πολύ πιο μεταξένια αίσθηση από ό, τι συνήθως.»

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα asos.com από την 28 Ιανουαρίου στην τιμή των 97 ευρώ.

e-gynaika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *