Θα το δούμε και αυτό, Ελληνικό Vs Tούρκικο «Survivor»: Μάχη για μεγάλο έπαθλο θα δώσουν οι παίκτες των δύο ριάλιτι. Πότε θα γίνει ο αγώνας;

survivor_logo

Οι Έλληνες και Τούρκοι «Survivors» έρχονται αντιμέτωποι σε αγώνα επάθλου- Το μήνυμα του Τούρκου παραγωγού και προσωπικού φίλου του Ταγίπ Ερντογάν, Ατζούν Ιλίτζαλι, για τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία

palettinoss17

Με φόντο τα καταγάλανα νερά και τις χρυσές αμμουδιές του Αγίου Δομίνικου, ο Τούρκος παραγωγός και προσωπικός φίλος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, Ατζούν Ιλίτζαλι,
περνά πολιτικά μηνύματα για τις σχέσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα ntv. com, οι Έλληνες «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα ενωθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με τους Τούρκους «Διάσημους» και «Μαχητές»  του αντίστοιχου «Survivor» σε έναν αγώνα με έπαθλο ένα live με τα τραγούδια του Fedon.
survivor GREECE TURKEY
Την ανακοίνωση του επερχόμενου αγώνα, έκανε ο Ιλίτζαλι στους παίκτες του τούρκικου «Survivor», το οποίο γυρίζεται παράλληλα με το ελληνικό στον Άγιο Δομίνικο.

«Η περίοδος έντασης πέρασε! Μία φιλία «χτίζεται» ανάμεσα στις δύο χώρες και ο στόχος μας είναι να φέρουμε τις δύο χώρες ακόμα πιο κοντά μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι», ήταν το μήνυμα του Τούρκου παραγωγού στους παίκτες. Όσο για το πότε οι Έλληνες θα δώσουν μάχη με τους Τούρκους «Survivors»; Όπως αποκάλυψε ο Ιλιτζάλι, ο αγώνας για το έπαθλο θα δοθεί την Πέμπτη.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :

www.palettino.gr/radio


Ο Τούρκος μποξέρ, Adem Kılıçcı, που ανήκει στην ομάδα των «Διάσημων» στο τούρκικο «Survivor» είπε ότι χάρηκε πολύ με αυτή την εξέλιξη. «’Εχω πάει στην Αθήνα και αυτή θα ήταν μία ωραία πρόκληση. Πάντα βαριόμουν να αγωνίζομαι με τα ίδια άτομα. Θα ήταν ωραία να αγωνιστούμε με άλλα άτομα».

Ο Furkan Kızılay, Τούρκος ηθοποιός σαπουνόπερας και τραγουδιστής, που επίσης ανήκει στην ομάδα των «Διάσημων», είπε: «Αυτός είναι ο αδερφός μου. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι την ένδοξη μάχη. Τον ένδοξο στρατιώτη!».

Μένει να δούμε σε τι αγώνισμα θα κληθούν να αγωνιστούν οι Έλληνες και οι Τούρκοι «Survivors». Σίγουρα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα δυνατά και τα τρωτά σημεία των Τούρκων παικτών, όπως η παραγωγή των δύο ριάλιτι επιβίωσης. Στους «δικούς μας», μέχρι στιγμής οι «Μαχητές» έχουν αποδείξει ότι έχουν καλύτερες επιδόσεις στα αγωνίσματα ταχύτητας και οι «Διάσημοι» στα αγωνίσματα δύναμης.

Ένα είναι το σίγουρο, ότι ο συγκεκριμένος αγώνας, θα ενώσει τόσο τους Έλληνες «Διάσημους» και «Μαχητές» αλλά και τους τηλεθεατές που υποστηρίζουν τις δύο ομάδες.

Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Ατζούν Ιλίτζαλι ανήρτησε μία φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον τραγουδιστή Φαίδωνα. «Αυτή τη στιγμή οι ‘Ελληνες και Τούρκοι ”Survivors” θα αγωνιστούν και οι νικητές θα απολαύσουν ένα απολαυστικό απόγευμα με τα τραγούδια του Fedon», έγραψε αναρτώντας τη φωτογραφία τους.

protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό πριν το καλοκαίρι! Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία ;


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *