Θρεπτική μάσκα ποδιών. Φτιάξτη μόνη σου!!!

Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή που θα φορέσετε πέδιλα για να δώσετε στα πόδια σας την απαλότητα που έχασαν το χειμώνα

Η συνταγή που σας προτείνουμε είναι πολύ απλή αλλά θαυματουργή. Plus, γίνεται με υλικά που ήδη έχετε στην κουζίνα σας και δεν θα σας πάρει περισσότερο από ένα τέταρτο- υπολογίζοντας και τον χρόνο που χρειάζεται η μάσκα για να δράσει.

Θα χρειαστείτε μια ώριμη μπανάνα και λίγο μέλι: λιώστε τη μπανάνα σε ένα μπωλ, προσθέστε μια κοφτή κουταλιά μέλι και ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μείγμα  Κάντε μασάζ στα πόδια, με έμφαση στις ξηρές ζώνες (φτέρνες), τυλίξτε τα με διάφανη μεμβράνη κουζίνας και περιμένετε για δέκα λεπτά μέχρι να δράσει η μάσκα. Ξεβγάλετε με χλιαρό νερό και στη συνέχεια κάντε απαλή απολέπιση με μια φυσική ελαφρόπετρα. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό- δοκιμάστε το και είναι σίγουρο πως θα μπει στην εβδομαδιαία ιεροτελεστία της ομορφιάς σας αυτή τη σεζόν.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *