Καλλιστεία 2012: Σταρ Ελλάς 2012, Βασιλική Τσιρογιάννη.(video)

httpv://youtu.be/4rD5GN_OXh8

 

Τα καλλιστεία 2012 είναι πια παρελθόν και το όνομα της Σταρ Ελλάς 2012, Βασιλική Τσιρογιάννη! Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα καλλιστεία 2012. Η ομάδα του διοργανωτή Βασίλη Πρεβελάκη φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες  για το φαντασμαγορικό event που απολαύσαμε στο “Dream City” ενώ η  Ελεονώρα Μελέτη κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμπειρία και την άψογη  παρουσίαση του show.

Όσον αφορά στο μουσικοχορευτικό κομμάτι και την σκηνική παρουσία των  κοριτσιών, αυτό ήταν στα χέρια του χορογράφου Πάνου Μεταξόπουλου, ενώ  το Styling της εκδήλωσης ανέλαβε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, την σκηνοθεσία ο  Γιώργος Παπατζήμας και υπεύθυνος παραγωγής είναι ο Ανδρέας Μηλιώνης.
Την  λαμπερή βραδιά συμπλήρωσαν μεγάλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο που  βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή και με την βοήθειά τους βρήκαμε τις  φετινές εστεμένες.
Ανάμεσά τους είναι η διάσημη φωτογράφος  Calliope, οι πρώην εστεμμένες Εύη Αδάμ και Ευαγγελία Αραβανή, ο Γιάννης  Σπαλιάρας, η διευθύνουσα σύμβουλος των ιατρικών κέντρων Skouras Med,  Έλενα Σκούρα και ο σχεδιαστής Θοδωρής Τρανούλης.

Από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της σέξι Ελένης  Φουρέιρα που έντυσε μουσικά το διαγωνισμό και μας ξεσήκωσε με τις  μεγάλες της επιτυχίες και τα χορευτικά της.
Οι όμορφες κοπέλες που ξεχώρισαν ήταν:

Σταρ Ελλάς 2012, Βασιλική Τσιρογιάννη Η Βασιλική δήλωσε αμέσως μετά τη στέψη στο TLIFE: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ συγκινημένη. Χαίρομαι απίστευτα… Η βραδιά ήταν φανταστική! Το μόνο άγχος που είχα ήταν δημιουργικό και με βοήθησε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό και να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις!”
-Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς Ευτυχία Λαζάρου
-Μις Ελλάς 2012 είναι η Αθηνά Πικράκη!
-Αναπληρωματική Μις Ελλάς Χριστίνα Γεωργοπούλου
-Μις Γιανγκ 2012 βγήκε η Ελένη Κοκκίνου!
-Αναπληρωματική Mις Γιανγκ Φανή Πατουχέα

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε όλο το παρασκήνιο της βραδιάς στο www.tlife.gr/Article

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *