Κοινωνικό μέρισμα: Ποιοι θα είναι τελικά οι δικαιούχοι , με ποιο τρόπο και πότε θα καταβληθεί το ποσό.

αφορολογητο

Ανατροπή-«βόμβα» στη διανομή για το κοινωνικό μέρισμα σχεδιάζει η κυβέρνηση. Τι αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News για τους σχεδιασμούς που απασχολούν τα κυβερνητικά στελέχη και την οριστική ημερομηνία για την πληρωμή.

Κοινωνικό μέρισμα αλλιώς αναμένεται να δώσει φέτος η κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Dikaiologitika News σκοπεύει να καταργήσει τη διαδικασία των αιτήσεων.

Ο νέος σχεδιασμός, που ισχύει μέχρι αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, αποκλείει κάθε πιθανότητα να υποβληθούν αιτήσεις από τους πιθανούς δικαιούχους. Σύμφωνα με το σχεδιασμό, η διανομή του κοινωνικού μερίσματος θα γίνει στους δικαιούχους που θα προκύψουν από ηλεκτρονικές διασταυρώσεις στα στοιχεία που περιλαμβάνουν οι φορολογικές δηλώσεις 2019.

Η ημερομηνία πληρωμής

Κατόπιν αυτών, εφόσον επικρατήσουν αυτά τα σενάρια, δεν θα γίνουν αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους, αλλά τα χρήματα θα καταβληθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων όσοι προκύψουν από τις διασταυρώσεις των στοιχείων που είναι διαθέσιμα στο taxisnet.

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News και πηγές από το Υπουργείο Οικονομικών, η καταβολή θα γίνει λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *