Κυριάκος Μητσοτάκης:Σπάνιες φωτογραφίες απο την ζωή του νέου Έλληνα πρωθυπουργού.

mitsotakis-apofoitisi-630x380_0

Ιούλιος του 1968. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ηλικία 5 μηνών στην αγκαλιά το μπαμπά του. Ένα μήνα μετά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διαφεύγει στο Παρίσι κυνηγημένος από τη χούντα.

palettino-gif-big

Η οικογένεια ξανασμίγει στο Παρίσι 11 μήνες μετά όταν η χούντα εξέδωσε πλέον διαβατήρια στη Μαρίκα και τις τρείς αδελφές του Κυριάκου, την Ντόρα, την Αλεξάνδρα και την Κατερίνα. Μάλιστα, όταν έφτασαν στο Παρίσι και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έσκυψε να αγκαλιάσει τον γιο του, εκείνος έκλαψε καθώς δεν τον αναγνώρισε.

Στο Παρίσι η οικογένεια μένει σε ένα μικρό σπίτι στην οδό Μιραμπό 1. Μια νύχτα που οι γονείς έχουν βγει για διασκέδαση και τα τρία κορίτσια παρακολουθούν ένα θρίλερ του Χίτσοκ, ξεσπά πυρκαγιά που ξεκινά από το δωμάτιο του μωρού. Η Ντόρα αρπάζει το μικρό Κυριάκο από την κούνια και του σώζει τη ζωή, ενώ το σπίτι καταστρέφεται ολοσχερώς!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγκαλιά της γιαγιάς του. Βαπτίζεται παίρνοντας το όνομα του πατέρα του Κώνσταντίνου Μητσοτάκη, βουλευτή Χανίων και Μακεδονομάχου.

Ο Κυριάκος στους αρραβώνες της Ντόρας και του Παύλου Μπακογιάννη, που του είχε μεγάλη αδυναμία.

Φωτογραφία από το γάμο της Ντόρας.

palettino-gif-big

Μια σπάνια ξέγνοιαστη καλοκαιρινή στιγμή με τον πατέρα του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τους ίδιους πέντε κολλητούς που είχε και πριν τριάντα χρόνια στο Κολλέγιο Αθηνών. Μια αγοροπαρέα που … κρατάει μέχρι σήμερα. Σταθερό ραντεβού κάθε καλοκαίρι, μια έβδομάδα στο σπίτι στα Χανιά.

Με την ανηψιά του Αλεξία και έναν από τους κολλητούς του στο φαράγγι της Σαμαριάς.

 

Η αποφοίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Χάρβαρντ γίνεται με την ανώτερη τιμητική διάκριση «summa cum laude». Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ταξίδεψαν τότε για να βρεθούν στο πλευρό του ο Κωνσταντίνος και η Μαρίκα Μητσοτάκη.

Σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη εμφανίζεται στο πρώτο επισκεπτήριο του φαντάρου Κυριάκου στην αεροπορική βάση της Νέας Αγχιάλου το 1991. Η Μαρίκα αγκαλιάζει το στερνοπούλι και μοναχογιό της με δάκρυα στα μάτια!

tlife.gr

palettino-gif-big

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *