Λίγες κινήσεις φενκ σούι…πολλή τύχη !

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιο μας και αν μη τι άλλο θα πρέπει να΄ναι αυτό που θα μας γεμίζει καλή θετική ενέργεια. Τι επιτάσσει λοιπόν, το φενκ σούι και η κινεζική κουλτούρα για να΄χουμε καλοτυχία στο σπιτικό μας… Γενικά το σπίτι θα πρέπει, για να μας ηρεμεί, να είναι βαμμένο με απαλές αποχρώσεις ειδικά ο χώρος στον οποίο περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας όπως και αυτός του υπνοδωματίου μας. Στο τελευταίο καλά θα ήταν να αποφεύγουμε να φυλάμε ρούχα και παπούτσια της δουλειάς, καθώς μεταφέρουν αρνητική ενέργεια στο χώρο.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε είναι ο καθρέφτης και η εσωτερική πόρτα του υπνοδωματίου να μην είναι απέναντι από το κρεβάτι μας, γιατί έτσι απορροφάται η ενέργειά μας κατά τη διάρκεια του ύπνου και δεν ξεκουραζόμαστε. Και κάτι που ξέρουμε και από την χριστιανική παράδοση απαγορεύεται το κεφαλάρι του κρεβατιού να ΄ναι από τη μεριά της Δύσης!

Όσον αφορά το μπάνιο μας, τα αρωματικά κεριά και τα διάφορα έλαια εκτός από το όμορφο άρωμα που αποπνέουν αυξάνουν την θετική μας ενέργεια σε αντίθεση με την πόρτα και το καπάκι της τουαλέτας αν τα αφήσουμε ανοιχτά. Σε κάθε περίπτωση ένα μπαμπού φέρνει πάντα τύχη !

Τύχη γενικότερα φέρνει και το πέταλο του αλόγου πάνω από την πόρτα του σπιτιού μας εφόσον το κοίλο μέρος του κοιτάει προς τα πάνω, καθώς και οι κρύσταλλοι διάσπαρτοι στο σπίτι κυρίως στο νοτιοανατολικό  μέρος του.

Τέλος, για όσες από εμάς έχουμε γραφείο και αυτό σχετίζεται με τα επαγγελματικά μας θα πρέπει όλα να τα έχουμε τακτοποιημένα και καθαρά. Η κατάλληλη θέση για το γραφείο είναι στη βορειοδυτική πλευρά του σπιτιού, το γραφείο καλά θα ήταν να βλέπει προς την πόρτα και πίσω από αυτό να μην υπάρχει παράθυρο εκτός κι αν βλέπει σε τοίχο. Στη νότια πλευρά του γραφείου αν υπάρχει έντονος φωτισμός θα φέρει τύχη και δημοσιότητα !

Κατά αυτόν τον τρόπο με δέκα βασικούς κανόνες φροντίζουμε να έχουμε και εμείς και το σπιτικό μας καλοτυχία για μια ζωή !!!

Πηγή: dynamikhgynaika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *