Λευκό παντελόνι στην καρδιά του χειμώνα. Γιατί όχι;

12571433-939614269420555-216403053-n

αλά, λευκό παντελόνι στο καταχείμωνο; -Μα το λευκό φοριέται άνοιξη και καλοκαίρι. –Τον χειμώνα φοράμε σκουρόχρωμα ρούχα. Πείτε μου, όχι πείτε μου ποιός είναι αυτός, που τα λέει αυτά και σας μπερδεύει. Πάλι καλά, που είμαι εγώ εδώ να σας βάζω στον ίσιο δρόμο.

Ξέρω, πως δεν είναι η πρώτη σας επιλογή για τις κρύες μέρες του χειμώνα, γιατί όμως να μη γίνει; Δεν θέλετε να ξεχωρίζετε; Το λευκό και ιδιαίτερα το παντελόνι κερδίζει όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις. Πιστεύω, πως κάτι θα ξέρουν οι σχεδιαστές και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει το λευκό να κυριαρχεί στις πασαρέλες για τις Fall/Winter δημιουργίες τους. Κι όμως είναι ένα από τα must χρώματα, όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα. Σε φωτίζει και τονίζει τα υπόλοιπα σκουρόχρωμα ρούχα σου, κάνοντας έτσι το σύνολο σου να φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακό. Και για να δεις ότι λέω την αλήθεια, κάτσε και σκέψου τις φορές που έχεις δει έξω μια κοπέλα να φοράει λευκό παντελόνι. Δεν έπεσε το μάτι σου κατευθείαν πάνω της; Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω τους και πλέον έχει γίνει must κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου.

Πως θα το συνδυάσεις; Εύκολο. Μη σε αγχώνει. Όπως ακριβώς θα φόραγες ένα απλό, κλασσικό τζιν ή ένα μαύρο.

1. Black & White: Μια διαχρονική, εντυπωσιακή και safe επιλογή, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα trend της εποχής.

2. Για πιο casual εμφανίσεις  συνδύασέ το με απλό Τ-shirt, leather jacket και εννοείται μη ξεχάσεις τα sneakers σου.

3. Επέλεξε μια μπλούζα ή πουκαμίσα σε πιο loose γραμμή ( απόφυγέ το αν έχεις παραπανίσια κιλά)

4. Λευκό με χρυσό: Υπέροχη και super chic επιλογή. Συνδύασε ένα λευκό oversized πουλόβερ με ένα ζευγάρι nude γόβες και χρυσά αξεσουάρ. Έρωτας.

5. Τέλος, μη φοβηθείς ένα total white look, που θα έχει τα απαραίτητα φθινοπωρινά στοιχεία και θα κάνεις όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω σου.


Αν μετά απ’ όλα αυτά και πάλι δεν σε έπεισα να το τολμήσεις τότε: 1. Να ξέρεις θα το κουβαλώ μέσα μου για το υπόλοιπο του χειμώνα (εντάξει, για το υπόλοιπο της ημέρας έστω) και 2. Η παλέτα του λευκού χρώματος έχει διάφορες αποχρώσεις , off-white, κρεμ, ζαχαρί, λευκό του πάγου και μπορείς να επιλέξεις ένα από αυτά τα χρώματα, ώστε να πετύχεις ένα εξίσου ιδιαίτερο look.

 

 

y-olo.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *