Μήδεια:Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο της χιονισμένης Θεσσαλονίκης και Αθηνών-Λαμίας.Πρόβλεψη για τις επόμενες ώρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΔΕΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες από τη χιονισμένη Θεσσαλονίκη και E.O. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των Αφιδνών, που τράβηξε drone. Η κακοκαιρία Μήδεια έντυσε στα λευκά των αυτοκινητόδρομο αλλά και το σταθμό των διοδίων.

Στις 13:00 η εθνική άνοιξε και παραμείνει ανοιχτή έως τις 7 το απόγευμα, όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, μετά τη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αγορά και οι ανάγκες της βιομηχανίας.

BANNER PALETTINO SALE

Από τις 7 σήμερα το απόγευμα έως τις 7 αύριο το απόγευμα (για 24 ώρες) η Αθηνών – Λαμίας θα ξανακλείσει επειδή προβλέπονται πολύ ισχυρά και ακραία φαινόμενα, όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης. Η κατάσταση θα αξιολογηθεί πάλι αύριο (16.02) στις 11 το πρωί.

Η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας Μήδεια θα δώσει χιονοπτώσεις ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας από τη νύχτα της Δευτέρας έως το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΔΕΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ

Χιονοπτώσεις από το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένονται, επίσης, σε Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, καθώς και σε περιοχές ακόμη και χαμηλού υψομέτρου της Κρήτης, ενδεχομένως, δε, σε περιοχές μεγάλου υψομέτρου των Βορείων Κυκλάδων. Βροχές ή χιονόνερο αναμένονται στις Σποράδες, στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις παράκτιες περιοχές της Κρήτης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΔΕΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ

BANNER PALETTINO SALE

 

 


Πηγή:newsbeast.gr

 

BANNER PALETTINO SALE

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *