Μίκι Ρουρκ : Δεν υπάρχει αμερικανικό όνειρο, νιώθω ενοχές που έχω τόσα

Κώστας ΠλιάκοςΚώστας Πλιάκος – CNN Greece

 

Ο Μίκι Ρουρκ, ένας ζωντανός θρύλος του αμερικανικού και παγκόσμιου σινεμά μιλά στο CNN Greece για τη νέα ταινία που συμμετέχει με τιτλο «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God) της Yelena Popovic τα γυρίσματα της οποία ολοκληρώνονται στην Ελλάδα, αλλά μιλά ακόμη για το σύγχρονο σινεμά, την Αμερική του σήμερα και τις διαχρονικές αξίές.

Ο Μίκι Ρουρκ, ένας ζωντανός θρύλος του αμερικανικού και παγκόσμιου σινεμά μιλά στο CNN Greece για τη νέα ταινία που συμμετέχει με τιτλο «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God) της Γελένα Πόποβιτς τα γυρίσματα της οποία ολοκληρώνονται στην Ελλάδα, αλλά μιλά ακόμη για το σύγχρονο σινεμά, την Αμερική του σήμερα και τις διαχρονικές αξίές.

Η ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» αφηγείται την γεμάτη δοκιμασίες ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης και εκτός από την Μίκι Ρουρκ συμμετέχει και Ρώσος γνωστός ηθοποιός, Αλεξάντερ Πετρφόφ.

Το cast ολοκληρώνεται με εξαιρετικούς Έλληνες ηθοποιούς μεταξύ αυτών οι: Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και άλλοι πολλοί. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Γελένα Πόποβιτς και η μουσική του Πολωνού Ζμπίγκνιου Πράισνεερ, συνθέτη των κινηματογραφικών έργων του Κριστόφ Κισλόφσκι.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Simeon Entertainment και της View Master Films, σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός και το Eurogroup Ltd, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής της Deep Dream, της Ingenuity-FO και του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).

Ευχαριστούμε το “Island Club & Restaurant” για την φιλοξενία των γυρισμάτων της σύνέντευξης και την εταιρία Panas Sophisticated Hospitality που υποστηρίζει δράσεις γύρω από την τέχνη και τον πολιτισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *