Μανικιούρ: Τα χρώματα του φθινοπώρου!

Tα περιποιημένα νύχια ολοκληρώνουν ιδανικά μία stylish εμφάνιση το φθινόπωρο και για αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να τα αφήνεις σε δεύτερη μοίρα.

Μπορείς να τα φροντίσεις μόνη σου ή να εμπιστευτείς μία nail-artist. Αφού, λοιπόν, περιποιηθείς τα νύχια σου καταλλήλως, το μόνο που απομένει είναι να τα βάψεις με ένα ωραίο χρώμα.Ποιο όμως να διαλέξεις;

Οι τάσεις του φθινοπώρου όσον αφορά το μανικιούρ είναι κυρίως 3.

• Metallic αποχρώσεις. Το μπλε μεταλιζέ αλλά και το κόκκινο χρώμα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή το προηγούμενο χειμώνα και συνεχίζουν να επιλέγονται ως must have χρώμα για μανικιούρ από μεγάλους οίκους ραπτικής

• . Το κόκκινο χρώμα δεν σταματάει ποτέ να αποτελεί must για το μανικιούρ και το πεντικιούρ μιας γυναίκας. Είναι ιδανικό για να αναδείξεις τα άκρα σου και φυσικά, τονίζει τη θηλυκότητα και το sex appeal σου. Προτίμησε τις πιο σκούρες αποχρώσεις.

• Pastel χρώματα. Αν δεν είσαι λάτρης των σκουρόχρωμων χρωμάτων, τότε σε ενημερώνουμε πως μπορείς να συνεχίσεις να βάφεις τα νύχια σου με pastel χρώματα όπως ροζ και γαλάζιο!

 

joytv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *