Μαριάντα Πιερίδη: Μιλάει για πρώτη φορά μετά το χωρισμό της και αποκαλύπτει τα διατροφικά μυστικά της!

inter1_633_451

Η Μαριάντα Πιερίδη, είναι μια μανούλα, τρελά ερωτευμένη με το γιο της και αυτό φαίνεται σε κάθε της λέξη και φράση αφού όλα γυρίζουν γύρω από τον μικρό Νικόλα! Ακόμα κι όταν τη ρωτήσαμε ποια είναι η πιο αγαπημένη της άσκηση στη γυμναστική μας είπε ότι είναι ότι έχει στην αγκαλιά της το γιο της!

Η όμορφη τραγουδίστρια που χώρισε πρόσφατα από τον Νέστορα Φωτιάδη ο οποίος είναι και ο πατέρας του γιου της, είναι ξανά ερωτευμένη με τον σεφ Δημήτρη Κατριβέτση αλλά όταν τη ρωτήσαμε για το νέο σύντροφο στη ζωή της, αρνήθηκε να μιλήσει γι΄αυτό, θέλοντας να κρατήσει ισορροπίες στην προσωπική της ζωή.


Φαίνεται όμως ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη από τη νέα της δουλειά στη Μύκονο κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο 4711!

Πρόσφατα την είδαμε στην παραλία με μαγιό και μείναμε… άφωνες για λίγα δευτερόλεπτα από το υπέροχο κορμί της και τους απίστευτους κοιλιακούς της! Η Μαριάντα μίλησε στο TLIFE για το γιο της, τη ζωή της και αποκάλυψε το μυστικό του καλλίγραμμου κορμιού της. Τι τρώει και πόσο και πώς γυμνάζεται! Διάβασε και πάρε ιδέες!

– Είδαμε πρόσφατα φωτογραφίες σου με μαγιό και οι κοιλιακοί σου έγιναν το talk of the town! Πες μας την αγαπημένη σου άσκηση που σε κρατάει σε φόρμα!

“To αγαπημένο μου είναι να ασχολούμαι με το παιδάκι μου γιατί συνέχεια κρατάω το Νικόλα στα χέρια και έτσι γυμνάζομαι! Με έχει βοηθήσει παρά πολύ!

Γυμνάζομαι κάθε μέρα, μισή ώρα την ημέρα το πρωί. Κάνω crossing! Ξεκίνησα με γυμναστή και πλέον το κάνω μόνη μου. Αλλά το κάνω κάθε μέρα! Εκτός από το Σαββατοκύριακο”



-Ποια είναι η καθημερινή σου διατροφή που σε διατηρεί σ΄αυτές τις τέλειες αναλογίες;

Τρώω τα πάντα αλλά μικρές ποσότητες. Δεν τρώω όμως τηγανητιά και junk food. Γλυκά τρώω μόνο το Σαββατοκύριακο ή να βγω για φαγητό. Το μυστικό είναι ότι τρώω λίγες κουταλιές όχι ολόκλητο το γλυκό! Ούτε καν το μισό.

-Αποκάλυψέ μας ένα διατροφικό μυστικό σου ή μια συνήθεια…

“Αυτό που έχω σαν τακτική είναι είναι ότι τρώω το φαγητό μου σε μικρά πιατάκια! Φροντίζω το φαγητό μου να χωράει εκεί, χωρίς να είναι “βουναλάκι” Ακόμα κι αν είμαι έξω! Τρώω πάντα τη μικρή  ποσότητα και συχνά. Και φροντίζω να υπάρχει ισορροπία μεταξύ υδατάνθρακα και πρωτεΐνης”!

Πως είναι η νέα σου δουλειά στη Μύκονο;

“Περνάω τέλεια τα Σαββατοκύριακα στη Μύκονο στο 4711! Τον Ιούλιο θα εμφανίζομαι κάθε Παρασκευή και Σάββατο και τον Αύγουστο θα δουλεύουμε κάθε μέρα! Περνάμε υπέροχα γιατί είναι κάτι διαφορετικό. Είναι σαν ένα μεγάλο πάρτυ και επειδή είναι όλοι σε διαδικασία διακοπών, μπαίνουμε και μεις σ΄αυτό το mood

Τα Σαββατοκύριακα ο Νικόλας μένει στη γιαγιά αλλά τον Αύγουστο θα τον έχω μαζί μου! Θα ξυπνάω νωρίς για να πηγαίνουμε για μπανάκια.

-Παιδεύτηκες για να αποκτήσεις τον γιο σου! Πόσο άλλαξε τη ζωή σου;
“Εντελώς! Στο 100% Όλα γυρίζουν γύρω από εκείνον! Οι αγκαλιές του με κάνουν και λιώνω. Όταν με φωνάζει μαμά τρελαίνομαι”


– Πριν από λίγο καιρό χώρισες και πρόσφατα σε είδαμε με το νέο σου σύντροφο. Είσαι ευτυχισμένη; Είσαι καλά;

“Δεν θα θελα καθόλου να μιλήσω στην παρούσα φάση για την προσωπική μου ζωή”…

-Πως βιώνεις τις κρίσιμες ώρες που περνάμε; Σε απασχολεί όλο αυτό; Αγωνιάς;

“Όλο τον κόσμο τον απασχολεί. Φροντίζω να ενημερώνομαι για τα πάντα. Όπως βλέπεις όμως τίποτα δεν περνάει από το χέρι μας. Έχουν στήσει ένα τεράστιο παιχνίδι στην πλάτη μας και μεις είμαστε παρατηρητές. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά.

– Τι όνειρα έχεις;

“Τα όνειρά μου αυτή τη στιγμή κινούνται γύρω από την οικογένειά μου, το παιδί μου. Πολλά καινούργια πράγματα που θα ήθελα να βιώσω και αυτός είναι ο στόχος μου να εκπληρώσω τα όνειρά που εχω για το γιο μου”

Το νέο μου single θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Θέλω να πω όμως ότι έχει κυκλοφορήσει ένα τραγούδι που το κάναμε πιο πολύ για πλάκα σε ένα στούντιο στο Μανχάταν πριν από 9 χρόνια. Πήραν την άδειά μου να το κυκλοφορήσουν τώρα και με ρωτάνε πολλοί. Λέγεται “Μια μουσική” αλλά θέλω να διευκρινήσω ότι δεν είναι καινούργιο

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *