Μα πόσο σέξι; H τελευταία εμφάνιση της Jennifer Lopez «χτύπησε» κόκκινο

1c764763431ec89b31baa13050f6900a_L

Στο Las Vegas, πριν από μερικά 24ωρα, πραγματοποιήθηκαν κάποιοι μικροσεισμοί. Όχι, δεν τρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού η αιτία των αναταράξεων αυτών ήταν η Jennifer Lopez και μόνο. Η σταρ είχε πολύ καιρό να ανέβει στην σκηνή και να κάνει το κοινό να παγώνει στη θέασή της. Μπορεί να πιστεύαμε ότι οι σέξι εμφανίσεις της αποτελούσαν πια παρελθόν, αλλά γελιόμασταν οικτρά.

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στο iHeartRadio Music Festival και το τερμάτισε (όπως λέμε στην κοινή). Το αποκαλυπτικό λευκό κορμάκι της άφησε ελάχιστα πράγματα στη φαντασία μας και η σταρ έκανε πολλές νεότερές της να τρίβουν τα μάτια τους. Αυτή η γυναίκα είναι εκτός συναγωνισμού, το ίδιο και οι καμπύλες της. Όσο ζουμ και αν θελήσει να κάνει κάποιος στις φωτογραφίες της, ούτε ένα ψεγάδι δε θα καταφέρει να της καταλαγιάσει.

jennifer-lopez-performs-las-vegas-0 e3a26

jennifer-lopez-performs-las-vegas-1 ec219

jennifer-lopez-performs-las-vegas-2 56631

jennifer-lopez-performs-las-vegas-3 286b6

jennifer-lopez-performs-las-vegas-4 e9a13

jennifer-lopez-performs-las-vegas-5 ce71a

jennifer-lopez-performs-las-vegas-6 ed350

Η JLo στα 46 αποδεικνύει πως η ηλικία δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Εμείς λέτε στην ηλικία αυτή να της μοιάζουμε καθόλου ή… μπα;

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *