Μην σκοτίζεσαι για την κοιλίτσα! Έξυπνοι τρόποι για να την καμουφλάρεις

Αν έχεις λεπτά πόδια, λίγα παραπάνω κιλά στην κοιλίτσα και γύρω από τη μέση, είσαι χαρακτηριστικό δείγμα γυναίκας με σιλουέτα-μήλο. Ακριβώς το αντίθετο από τον σωματότυπο αχλάδι με λεπτή μέση και μεγαλύτερη περιφέρεια. Αφού, λοιπόν, ανακάλυψες τον τύπο σιλουέτας που έχεις, μήπως θέλεις να μάθεις και ποια ρούχα σου ταιριάζουν;

Το σίγουρο είναι πως πρέπει να δοκιμάσεις να φοράς κομμάτια που τραβάνε τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματος σου και στα λεπτά σου πόδια και όχι στην περιοχή της κοιλιάς και της μέσης. Άρα προσπάθησε να αποφύγεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ που στενεύουν το συγκεκριμένο σημείο. Ξέχνα τις λεπτές ζώνες και τις μπλούζες με διαφορετικό pattern στην περιοχή της κοιλιάς, όπως και τα κολλητά πουκάμισα. Μία καλή ιδέα είναι να τονίσεις το στήθος σου με tops ή πουκάμισα που έχουν V λαιμόκοψη και το βλέμμα πέφτει στο σωστό σημείο. Διάλεξε κομμάτια που έχουν ζωνάκι ή σούρα ακριβώς κάτω από το στήθος και ανοίγουν προς το σημείο της μέσης. Είναι το σωστό “κόψιμο” που μπορείς άφοβα να δοκιμάσεις.

Μπορείς επίσης να φορέσεις mini για να τονίσεις τα λεπτά σου πόδια. Μη φοράς πολύ ψηλές μπότες ή κολάν που τελειώνει στη μέση της γάμπας, γιατί έτσι δεν θα φαίνονται τα μακριά σου πόδια και θα καλύπτονται με λάθος τρόπο.

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο “κόψιμο” και στη γραμμή της μπλούζας σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ζιβάγκο, όσα έχουν κλειστή λαιμόκοψη ή πολύ έντονες διακοσμητικές λεπτομέρειες. Διάλεξε το σωστό ύφασμα και επίλεξε tops που πέφτουν στο σωστό σημείο των γοφών. Φόρεσε φορέματα σε Α γραμμή, που μακραίνουν τη σιλουέτα σου ή προτίμησε ένα δίχρωμο με σκούρα απόχρωση στο πάνω μέρος και την πιο ανοιχτόχρωμη στο κάτω μέρος.

Προτίμησε να φορέσεις παντελόνια που έχουν πίσω τσέπες και φερμουάρ στο πλάι και όχι κάποιο έντονο μπροστά. Τα τζιν και οι υφασμάτινες καμπάνες είναι ό,τι χρειάζεσαι. Αν έχεις σωματότυπο-μήλο καλό είναι να δημιουργήσεις ισορροπία στο κάτω μέρος του σώματός σου με το σωστό ζευγάρι παπουτσιών. Προτίμησε πλατφόρμες ή ankle boots, ώστε τα πόδια σου να δείχνουν λεπτά και ψηλά

 

joytv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *