Μικρό μπάνιο… ε και;;!!

Ποτέ δεν έχουμε τους χώρους που θέλουμε στο σπίτι μας… ειδικά το μπάνιο σπάνια έχει όσο χώρο χρειαζόμαστε! Ψάξαμε και βρήκαμε εύκολες, φθηνές και γρήγορες λύσεις για αξιοποίηση και του τελευταίου …εκατοστού!!

Ένας έξυπνος τρόπος να κρεμάσετε τις πετσέτες σας είναι πίσω από την πόρτα. Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κρεμάστρες τις οποίες μπορείτε να κολλήσετε πίσω από την πόρτα και να εξοικονομήσετε πολύ χώρο.

 

3petsetes

 

Αν δεν θέλετε να κρεμάσετε πετσέτες πίσω από την πόρτα τότε μπορείτε να φτιάξετε μια θήκη για τα είδη προσωπικής υγιεινής σας. Μια παλιά πετσέτα χεριών με λίγο …ράψιμο θα μετατραπεί σε ένα έξυπνο αποθηκευτικό χώρο.

 

thikes

 

Αξιοποιήστε όλο το χώρο από τα ντουλάπια σας… ακόμα και την πλάτη! Με μαγνητικά κρεμαστράκια, θα έχετε τα μικροαντικείμενα σε πρώτο πλάνο. Και δεν πιάνουν και χώρο!!

 

magnitakia

 

Τοποθετήστε ένα ράφι πάνω από την πόρτα – εναλλακτικά σκεφτείτε και τους τοίχους γύρω από την μπανιέρα – και θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ‘προμήθειες’ σας όπως σαπούνι, σαμπουάν, αφρόλουτρο, μικρές πετσέτες κτλ.

 

rafi

 

Θα θέλαμε να μάθουμε και εσείς πως αξιοποιείτε το χώρο στο μπάνιο σας… περιμένουμε τις προτάσεις αλλά και φωτογραφίες σας!!

easy.com.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *