Μοντέλο κρέμεται στην άκρη ουρανοξύστη για μερικά “like”.(Video)

ImageHandler.ashx

Στο πρόσφατο ταξίδι της Viki  στο Ντουμπάι, το μοντέλο αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς επικίνδυνο, μόνο και μόνο για να ανεβάσει το βίντεο και τις φωτογραφίες από το όλο εγχείρημα στα social media.
Μαζί με συνεργάτες της, η Viki ανέβηκε στην κορυφή του πύργου Cayan, που είναι ένας από τους ψηλότερους ουρανοξύστες του κόσμου και εκεί σε ύψος άνω των 300 μέτρων πόζαρε με φόντο το κενό. Ένα από τα πλέον «καυτά» μοντέλα στον κόσμο απέδειξε στη φωτογράφιση στο Ντουμπάι ότι έχει και κότσια. Το λέει η καρδιά της…

Ο λόγος για την Ρωσίδα καλλονή, Viki Odintkova , η οποία φωτογραφήθηκε να κρέμεται από ουρανοξύστη στο Ντουμπάι.

Δείτε  τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media, οι οποίες μοιάζουν να είναι αποτέλεσμα photoshop και το βίντεο που αποδεικνύει πως είναι απολύτως αληθινές και πως το μοντέλο δεν χρησιμοποίησε κανένα μέτρο ασφαλείας και στην ουσία απλά την κρατούσαν οι συνεργάτες της.
Οι φωτογραφίες και το βίντεο έχουν γίνει viral, αν και ήταν ιδιαίτερα ανόητη και απερίσκεπτη αυτή η φωτογράφηση και τα κίνητρα του μοντέλου.

nddnd

foto-insta-russia3


Δείτε το βίντεο από το MAVRIN studios LIVE:

 


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *