Μπορείς να μαντέψεις ποιο χρώμα σε κάνει να δείχνεις σέξι και έξυπνη;

22737938______________________.limghandler

Ο Yohji Yamamoto είπε κάποτε, «Το μαύρο είναι ταπεινό και ταυτόχρονα δυναμικό. Είναι καθημερινό και άνετο αλλά παράλληλα μυστηριώδες. Αλλά κυρίως, το μαύρο δηλώνει: “Δεν σε ενοχλώ, μην με ενοχλείς” και βάσει ερευνών αποδεικνύεται ο πιο εύστοχος. Μαζί με εκείνον, η Rei Kawakubo, η Ann Demeulemeester και ο Gareth Pugh, είναι όσοι ενστερνίζονται αυτή την άποψη. Το ίδιο και ο αείμνηστος Christian Dior, ο οποίος είχε πει πως μπορεί κανείς  να φορά μαύρο κάθε στιγμή, σε κάθε περίσταση και σε κάθε ηλικία.

Και όλα αυτά γιατί; Νέα έρευνα εξηγεί τις μοναδικές του ιδιότητες. Ρωτώντας χιλιάδες ανθρώπους ποιο είναι το χρώμα που συνδέεται περισσότερο με διαφορετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, το μαύρο ξεπέρασε όλα τα υπόλοιπα χρώματα με ποσοστό 56%. Πιο συγκεκριμένα ήρθε πρώτο ή δεύτερο σε όλα τα καλά χαρακτηριστικά (για παράδειγμα, αυτοπεποίθηση, εξυπνάδα και σεξ απίλ), ενώ σχεδόν δεν εμφανίστηκε καθόλου στα κακά χαρακτηριστικά (υπεροψία).

Αν αναρωτιέσαι λοιπόν τι πρέπει να φορέσεις σε μια συνέντευξη για δουλειά, ή σε ένα ραντεβού, τότε μόλις πήρες την απάντηση που χρειάζεσαι, καθώς το μαύρο θεωρείται από τους περισσότερους σέξι και χρώμα της αυτοπεποίθησης, με τα υπόλοιπα χρώματα να μένουν αρκετά πίσω.
Έχοντας λοιπόν πολλούς φαν στην κοινότητα της μόδας και όντας κομμάτι της goth κουλτούρας, το μαύρο ελκύει ξεκάθαρα το ευρύ κοινό-σύμφωνα πάντα με τελευταίες έρευνες. Αν λοιπόν θες να δείχνεις έξυπνη και σέξι, μία είναι η λύση: Φόρεσε μαύρα!
cosmopolitan.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *