Νέα τεχνική αυξητικής στήθους με ελληνική υπογραφή (video)

O πλαστικός χειρουργός Κεραµίδας Ευάγγελος μας εξηγεί τα πάντα για τη νέα τεχνική στην αυξητική στήθους που κάνει τη διαδικασία ανώδυνη και με ταχύτερη ανάρρωση!

«Αν μέχρι σήμερα πολλές γυναίκες δεν τολμούσαν να αποκτήσουν το στήθος των ονείρων τους εξαιτίας του φόβου για τον πόνο, που μπορεί να κρατήσει μέχρι και 2-3 εβδομάδες, τους σφιχτούς επιδέσμους, τις μελανιές στην περιοχή του στήθους και την αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες για κάποιες ημέρες, πλέον η αυξητική στήθους, χάρη στη μέθοδο Non Touch – No Pain, εγγυάται την ταχύτερη ανάρρωση από ποτέ», εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Κεραμίδας Ευάγγελος.

Διεθνής αναγνώριση της τεχνικής

Τη μέθοδο Non Touch – No Pain παρουσίασε ο πλαστικός χειρουργός  Κεραμίδας Ευάγγελος το Σεπτέμβριο του 2012 στο Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής Χειρουργικής, που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη υπό την αιγίδα του ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery)».

Επιστροφή στο σπίτι σε 6 ώρες!

Λόγω της νέας ατραυµατικής τεχνικής στην αυξητική στήθους, δεν υπάρχουν παροχετεύσεις (σωληνάκια) στο µαστό, ούτε κορσέδες στο στήθος, ούτε περιορισμοί στις κινήσεις των χεριών. Σε συνδυασμό µε την άψογη αναισθησιολογική κάλυψη, ελαττώνεται κάθε αίσθημα ναυτίας ή εμετού μετά το χειρουργείο. Επιπλέον, λόγω του προσεκτικού σχεδιασμού πριν από την επέμβαση και την τελείως ατραυματική τεχνική, οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους 6 ώρες μετά το χειρουργείο, ενώ μπορούν να ασκήσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες (π.χ. έξοδος για φαγητό ή καφέ) αμέσως. Αξίζει να αναφέρουμε πως µε την τεχνική Non Touch – No Pain, πέρα από την καταπληκτική ανάρρωση, έχουμε και μεγάλη ελάττωση των επιπλοκών (ποσοστό μικρότερο από 0.5%).

Διάβασε περισσότερα για την αυξητική στήθους εδώ.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Ευάγγελο Κεραμίδα MD, EBORPAS, Πλαστικό χειρουργό, διπλωματούχο του European Board of Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery , Μέλος του ISAPS (International Society Of Aesthetic Plastic Surgery), Μέλος του Βρετανικού Registry για την πλαστική Χειρουργική
www.keramidasevangelos.gr
info@mdone.gr

Δες το βίντεο:

httpv://youtu.be/an9KG-nHWe8

shape.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *