Νέα Υόρκη: Δείτε τι συμβαίνει τώρα, ζωντανά, στην “Μητρόπολη του κόσμου”.(HD)


nyc

Όσες φόρες κι αν έχετε δει τη Νέα Υόρκη σε ταινίες, όταν αντικρίσετε για πρώτη φορά τους ουρανοξύστες του Manhattan και τα γιγάντια μανιτάρια στις λαϊκές αγορές της China Town ή περπατήσετε στην Brooklyn Bridge, θα νιώσετε πρωτόγνωρο ενθουσιασμό. Τα υπέροχα έργα τέχνης του MoMA και του Metropolitan Museum of Art, το ρομαντικό Central Park, η θέα από το Empire State Building και οι βιτρίνες στην 5th Avenue αποτελούν once in a lifetime εμπειρίες. Η κίνηση και οι επιγραφές νέον στην Times Square και το Broadway θα σας ζαλίσουν ευχάριστα, ενώ αν κάνετε μια βόλτα στην Park Avenue θα δείτε στιγμιότυπα από τη ζωή των πλούσιων Νεοϋορκέζων.

Το “Palettino magazine” σας μεταφέρει στην καρδιά της μητρόπολης  του κόσμου ,δείτε και ζήστε του σε πραγματικό χρόνο τους ρυθμούς της Νέας Υόρκης μέσα από τις  LIVE κάμερες του “Earthcam”.

Δείτε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην “Times Square” LIVE:

new york times square

 http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/?cam=tsrobo3

Μπορεί το κέντρο του Manhattan να διεκδικεί την αποκλειστικότητα, όμως η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη με γωνιές που αξίζει να επισκεφθείτε. Μία από αυτές είναι η hip περιοχή Lower East Side, στην οποία προστέθηκε πρόσφατα το Νέο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης από το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό δίδυμο SANAA. Στην περιοχή των γκαλερί στο δυτικό τμήμα του Chelsea, όπου όλοι αναζητούν τον επόμενο Τζεφ Κουνς, στο κομψό SoHo ή στην αναγεννημένη Meatpacking District με τα trendy εστιατόρια, θα ανακαλύψετε διαφορετικές πλευρές της πόλης.

Δείτε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη γέφυρα του “Brooklyn” , LIVE:

brooklyn bridge

http://www.earthcam.com/usa/newyork/brooklynbridge/?cam=gzcchd

Η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική στη Wall Street και βαραίνει όσο πλησιάζετε το «Σημείο Μηδέν». Στο Brooklyn η ζωή κυλάει σε χαλαρούς ρυθμούς, είτε στη γειτονιά γύρω από τη Franklin Avenue, όπου οι πινακίδες είναι γραμμένες σε αγγλικά και ισπανικά, είτε στο κομψότερο Park Slope, δίπλα στο Prospect Park. Στο Williamsburg, την άλλοτε βιομηχανική περιοχή του Brooklyn, τον τόνο δίνουν τα μαγαζιά με bagels, μεταχειρισμένα ρούχα, vintage έπιπλα ή συλλεκτικούς δίσκους και οι εγκαταλειμμένες αποθήκες με τα εντυπωσιακά γκράφιτι.\

Δείτε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη “Άγαλμα της Ελευθερίας”στην Νέα Υόρκη  , LIVE:

statue of liberty

http://www.earthcam.com/usa/newyork/statueofliberty/?cam=liberty_str

Στο πρόγραμμά σας περιλάβετε οπωσδήποτε μια επίσκεψη στο Harlem, κατά προτίμηση τις πρωινές ώρες, ειδικά αν επιλέξετε την περιοχή γύρω από τις λεωφόρους Martin Luther King και Malcolm X. Αμέσως μετά ανηφορίστε στο Sugar Hill, περιπλανηθείτε στις γειτονιές των Hamilton Heights και απολαύστε τη θέα στο Harlem River.Πότε να πάτε

Πότε να πάτε

Θα σας μείνει αξέχαστη όποτε κι αν την επισκεφθείτε. Το φθινόπωρο και την άνοιξη ο καιρός είναι γλυκός και προσφέρεται για περιπάτους στα πάρκα και στις γειτονιές. Το καλοκαίρι η ζέστη μπορεί να γίνει εξαιρετικά δυσάρεστη, όμως οι υπαίθριες συναυλίες, τα φεστιβάλ και οι χαμηλές τιμές των ξενοδοχείων θα σας αποζημιώσουν. Το χειμώνα οι θερμοκρασίες είναι συνήθως χαμηλές, αλλά τα cozy cafes, τα υπέροχα μουσεία και οι εξαιρετικές γκαλερί θα σας προσφέρουν το ιδανικό καταφύγιο. Χιονισμένη θα σας εντυπωσιάσει επίσης, ειδικά τα Χριστούγεννα.

 


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *