Νέος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός του “Palettinoshop.gr”στο instagram!

ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤO INSTAGRAM

diagonismosΝέος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 🌲

🍀Κέρδισε μια υπέροχη τσάντα Verde

Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.Πάρε μέρος ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα έως τη Τετάρτη 23-12-2020, ώρα 1:00μμ :

1.Follow στo @palettinoshop.gr στο instagram

2. Like,σχόλιο στην εικόνα του διαγωνισμού. 

3.TAG όσους φίλους η φιλες θέλεις!(Διαφορετικά ονόματα κάθε φορά)

Για extra συμμετοχή μπόρειτε να κάνετε story του διαγωνισμού!!!

UNFOLLOW ισοδυναμεί με αποκλεισμό απο μελλοντικούς διαγωνισμους.

Προσοχη μόνο σε αληθινά προφίλ Tag.

Το Έπαθλο του Διαγωνισμού για έναν νικητή θα είναι η εικονιζόμενη στη κεντρική εικόνα τσάντα Verde.

Το Έπαθλο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

Η επιχείρηση δικαιούται να ματαιώσει τον Διαγωνισμό και / ή να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες σε περίπτωση εξαιρετικής ανάγκης. Επίσης, διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Μέλος με ψεύτικο προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης θα αποκλείεται από τον Διαγωνισμό.

Η επιχείρηση δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά την διάρκεια σύνδεσης του Συμμετέχοντος στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που, είτε οφείλονται σε απρόβλεπτη, είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων.

Η επιχείρηση φέρει ευθύνη για Το Έπαθλο. Για οτιδήποτε χρειάζεται ο νικητής θα απευθύνεται στην επιχείρηση PALETTINO που τα προσφέρει.
Ο νικητής θα ανακοινωθεί το Σάββατο 24-12-2020 ώρα 17.00 στo προφίλ μας #palettinoshop στο instagram

Το PALETTINO διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής του χρόνου διεξαγωγής του διαγωνισμού, με νεότερη ανακοίνωση στην Ιστοσελίδα (www.palettino.gr ή/και http://shop.palettino.gr/).

Τo ονoμα του θα ανακοινωθεί στη στo προφίλ μας #palettinoshop στο instagram

Μετά τη λήξη του διαγωνισμού και εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών μέσω των προφίλ των νικητών στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης θα ενημερωθεί ο νικητής για Το Έπαθλο του . Κατά την επικοινωνία θα ζητούνται από το νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, ΑΔΤ κ.λ.π.) για την δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του Δώρου.

Ο νικητής θα πρέπει απαραιτήτως κατά την παραλαβή του Δώρου να υπογράφουν σχετική δήλωση αποδοχής αυτού, προσκομίζοντας και επιδεικνύοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Ο νικητής, σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της παραλαβής του Επάθλου, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:

Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν υπογράψει, τη σχετική δήλωση αξιοποίησης/παραλαβής του Δώρου.

Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με τον νικητή για την αξιοποίηση/παραλαβή του Δώρου αποβεί άκαρπη.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής δεν παρουσιασθεί ή παρουσιασθεί καθυστερημένα στην αξιοποίηση/παραλαβή του Δώρου. Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής του νικητή το δικαίωμά του στο Δώρο το αποκτά ο αμέσως επόμενος αναπληρωματικός κατά τη σειρά της κλήρωσης.

Κατά την Διάρκεια του Διαγωνισμού και μέχρι τη λήξη αυτού το PALETTINO δικαιούται να χρησιμοποιεί τα Δώρα και για σκοπούς διαφήμισης. Οι τελικοί αποδέκτες των Δώρων δεν δικαιούνται να εγείρουν καμία αξίωση κατά της επιχείρησης λόγω της χρήσης αυτών για διαφημιστικούς σκοπούς ή άλλους παρεμφερείς σκοπούς.

Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Διαγωνισμού και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση τoυ PALETTINO παύει να υφίσταται. Το PALETTINO δεν θα υπέχει ούτε θα αναλάβει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.

Το PALETTINO διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις του νικητή στην Ιστοσελίδα και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι νικητές με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, συναινούν ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του Συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων του από το PALETTINO για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στα πλαίσια πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ως εκάστοτε ισχύει. Εάν, ο νικητής δεν επιθυμεί την χρήση των προσωπικών του στοιχείων, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή, να το δηλώσει επικοινωνώντας με τo PALETTINO, στη διεύθυνση Μ. Σφακιανάκη 2, 72100, Άγιος Νικόλαος Κρήτης, τηλ.:28410 21719 Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-21.00.

Για την έγκαιρη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό όποιος είναι κάτω των 18 ετών θα πρέπει να διαθέτει την έγγραφη συγκατάθεση και αποδοχή του ασκούντος τη γονική μέριμνα. Αν ο νικητής του Διαγωνισμού είναι κάτω των 18 ετών, τότε μπορεί να κερδίσει το έπαθλό του μόνο με κάποιον κηδεμόνα άνω των 18 ετών και όχι χωρίς αυτόν.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων αναλυτικών όρων, όπως αυτοί θα δημοσιευθούν στην Ιστοσελίδα.

Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων Αναλυτικών Όρων θα επιλύεται από τριμελή επιτροπή της αποκλειστικής επιλογής του PALETTINO. Η κρίση της Επιτροπής στις περιπτώσεις αυτές είναι δεσμευτική για τους Συμμετέχοντες.

ΚΑΝΤΕ FOLLOW ΣΤO INSTAGRAM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *