“Ντεκολτέ”, αυτός ο εφιάλτης: 10 προβλήματα που έχει βιώσει κάθε γυναίκα με μεγάλο στήθος

Όταν πριν λίγο καιρό ανεβάσαμε το θέμα «10 εφιάλτες που έχει βιώσει κάθε γυναίκα με μικρό στήθος»  συνειδητοποίησα πόσο άδικος μπορεί να είναι ο κόσμος. Άλλες γυναίκες παραπονιούνται πως θα ήθελαν μεγαλύτερο στήθος κι εγώ δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω (για την ακρίβεια πού να πρωτοβάλω) το δικό μου. Γιατί ναι, το μεγάλο στήθος είναι ένας (μεγάλος) άβολος μπελάς για εμάς που το έχουμε. Και όχι δε μιλάμε για κανονικά προς μεγάλα στήθη. Μιλάμε για εκείνα τα στήθη που όταν τρέχεις κινδυνεύεις  να βρεθείς με μαυρισμένο μάτι και που η στάση cow girl στο σεξ είναι απαγορευτική για τους ίδιους  (ευνόητους) λόγους. Νομίζεις πως υπερβάλω; Οκ, ίσως λιγάκι, όμως τα παρακάτω είναι 10 πραγματικοί εφιάλτες που έχει ζήσει κάθε γυναίκα με… μπαλκόνια με πλούσια θέα.

1. Όταν αναφέρεις σε συζήτηση πως σκέφτεσαι να κάνεις επέμβαση μείωσης στήθους σε κοιτάνε σαν μόλις να ξεστόμισες το πιο ανόσιο, το πιο βλάσφημο πράγμα στον κόσμο. Ναι, αλλά δεν ζουν εκείνοι με το χρόνιο πιάσιμο στη πλάτη. Για να μην αναφέρω  τον πόνο που νιώθεις κάθε φορά που δοκιμάζεις μια έντονη άσκηση cardio.

2. Όσο κι αν αρέσει στον καλό σου, το να είσαι εσύ από πάνω στο σεξ, για σένα είναι ένας μικρός άθλος. Το να προσπαθείς να συγκρατήσεις το στήθος σου ώστε να μην πηδάει ανεξέλεγκτα δεξιά κι αριστερά χωρίς να χάσεις την αυτοσυγκέντρωση και τον ρυθμό σου (για να μην αναφέρω τους γλουτούς σου που ήδη δυσανασχετούν από το πολύωρο της υπόθεσης), ενώ παράλληλα διώχνεις άκομψες σκέψεις απ’ το μυαλό σου « Μήπως φαίνομαι χοντρή;», «Μήπως δεν μπορεί καν να με δει;»,«Μήπως δεν έπρεπε να είχα βγάλει το σουτιέν μου;» κλπ μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά πίστεψέ με, όταν το ζεις, δεν είναι καθόλου.

3. Ένα (αθλητικό σουτιέν) ίσον κανένα. Τι κι αν η κοπέλα στο κατάστημα σε διαβεβαίωσε πως το καινούργιο αθλητικό σουτιέν που αγόρασες θα κρατήσει το στήθος σου στη θέση του, θα βελτιώσει τη στάση σου και θα σου προσφέρει την απαραίτητη στήριξη κατά τη διάρκεια του μαθήματος pilates; Εσύ καλού κακού φοράς ακόμη ένα από πάνω πριν βάλεις τη  μπλούζα σου. Και όταν έρθει η κρίσιμη ώρα για jumping jacks, τρέξιμο στο διάδρομο ή  (θεέ και κύριε!) ανακύψεις,  πάλι αναγκάζεσαι να το συγκρατείς με το ένα χέρι. Γκρρρρ…!

4. Ο εφιάλτης του μαγιό.  Αν έχεις μια σχετικά μικρή μέση και μεγάλο ντεκολτέ τότε αναγκάζεσαι να αγοράζεις ξεχωριστά το πάνω και το κάτω μέρος του μπικίνι σου. «Τι εννοείτε είναι σετ; Χρειάζομαι ένα XL για το top και Small για το κάτω. Τι δεν καταλαβαίνετε;» (Τι σου φταίει η καημένη η πωλήτρια; Αλλά κάπου πρέπει να πεις κι εσύ το δράμα σου!)

5. «Τα μάτια μου είναι εδώ πάνω, φιλαράκι!».Όταν ήσουν στο γυμνάσιο ντρεπόσουν φριχτά, στο λύκειο κολακευόσουν, τώρα πια το έχεις συνηθίσει και το έχεις αναγάγει σε date crash-test. Στα πόσα «καρφώματα» έχει φάει Χ ο τύπος; Στα 5; Στα 10; Γιατί θα κοιτάξει, το ξέρεις και το ξέρω. Αλλά έχει διαφορά το να πέσει η ματιά του στο ντεκολτέ σου , με το να νιώθεις πως έχει πιάσει ψιλή κουβέντα με τα στήθη σου! Έλεος δηλαδη!

6. Το ερωτεύτηκες εκείνο το πουά πουκαμισάκι. Ήσουν σίγουρη πως θα το αγοράσεις… μέχρι που το δοκίμασες. Και ένιωσες σαν να έπαιζες σε φτηνό πορνό ντυμένη σέξι γραμματέας. Γιατί (μα γιατί;) να μην υπάρχουν νούμερα στήθους και στα ρούχα. Το Large επιπλέει στη μέση σου και το Medium κάνει φιλότιμες προσπάθειες να κρατήσει όλα του τα κουμπιά ανέπαφα. Πάλι ζιβάγκο;Μα είναι να μην σε πιάνει κατάθλιψη;! Για να μην αναφέρουμε το δράμα των στράπλες το καλοκαίρι. Ω, δεν θες να ξέρεις…!

7. Οι φίλες σου σε θεωρούν αχάριστη. Παραπονιούνται για τα δικά τους «μικρά στήθη» και δηλώνουν πόσο σε ζηλεύουν, όμως πού να ΄ξεραν πόσο τις ζηλεύεις εσύ, για τα νορμάλ στητά τους στήθη που μπαίνουν σε κάθε μπλούζα, δεν χοροπηδάνε και δεν τραβάνε κραυγαλαία «λυσσαλέα» βλέμματα.

8. Αν από τώρα χρειάζεσαι (που χρειάζεσαι στάνταρ) έξτρα ενίσχυση για να συγκρατήσει το βάρος τους, τρέμεις και μόνο στην ιδέα πώς θα γίνουν όταν φτάσεις στην ηλικία της μαμάς σου. Τι; Θα τα μαζεύεις από το πάτωμα; No way!

9. Όλοι μοιάζουν να τεστάρουν την αυθεντικότητά τους. Όχι δεν είναι σιλικόνη. Ναι, σοβαρολογώ. Επειδή είναι μεγάλα δεν σημαίνει πως είναι και fake φίλε/η μου! Και όχι, δεν μπορείς να τα αγγίξεις για να σιγουρευτείς!

10. Όταν ανεβαίνεις στη ζυγαριά υπολογίζεις πάντα 2-3 κιλά μείον. Τι; Είναι βαριά και πιθανότατα να ζυγίζουν 1,5 κιλό το καθένα. Έτσι δεν είναι; Ε;…

 

joytv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *