Ν. Κεραμέως: Παράταση του σχολικού έτους εντός του Ιουνίου- Κανονικά οι πανελλαδικές.

Κεραμέως

 

Απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης χαρακτήρισε το άνοιγμα των σχολείων, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Με ειδική μέριμνα για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, όπως τόνισε.

Επαναλαμβάνοντας ότι η τηλεκπαίδευση λειτουργεί και πάει πολύ καλά, την χαρακτήρισε, ωστόσο, λύση έκτακτης ανάγκης.

Επίσης, η υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για παράταση του σχολικού έτους, διευκρινίζοντας ότι θα γίνει εντός του Ιουνίου.
BANNER PALETTINO SALE

Αναφερόμενη στον λόγο για τον οποίο έκλεισαν οριζοντίως οι σχολικές μονάδες, η κ.Κεραμέως εξήγησε, μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ FM, ότι παρατηρήθηκε μια αύξηση της επιδημιολογικής εικόνας κυρίως λόγω των μεταλλάξεων του ιού.

Για τις πανελλαδικές εξετάσεις η κ. Κεραμέως ξεκαθάρισε ότι θα γίνουν κανονικά τον Ιούνιο όπως πέρσι.

Όσον αφορά τα πανεπιστήμια, υπάρχει η εισήγηση από τους ειδικούς να γίνει το εαρινό εξάμηνο εξ αποστάσεως. «Επιδιώκουμε κάποιες προσαρμογές για τις πρακτικές ασκήσεις», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών, η υπουργός είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και συμμετοχή στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου για τα εμβόλια, αλλά και για την πλατφόρμα για τα τεστ ανίχνευσης του COVID.

Όσον αφορά τα τάμπλετ, η κ. Κεραμέως σημείωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα «πέσουν» οι υπογραφές των 5 εμπλεκόμενων υπουργείων. Το συγκεκριμένο κονδύλι είναι περίπου 120 εκ. ευρώ και αφορά περισσότερο από μισό εκατομμύριο μαθητές.

naftemporiki.gr

Palettino ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ANEKKE 2021 . Καθημερινή τσάντα Anekke AN30712-103 από δερματίνη, με μοτίβο πολύχρωμο, με λουράκι για τον ώμο που φοριέται και χιαστί, Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ : http://shop.palettino.gr/anekke-jungle-tsanta-AN30712-103

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *