Οι μεγαλύτεροι καλοκαιρινοί έρωτες του σινεμά

Καλοκαίρι, διασκέδαση, beach parties, μπαράκια πάνω στο κύμα, έξοδοι μέχρι το πρωί. Βαρέθηκες; Κουράστηκες; Ξέμεινες από λεφτά; Θες μια μέρα να χαλαρώσεις; Να μείνεις στο σπίτι, να ”αράξεις” στους καναπέδες αγκαλιά με ένα κουβά ποπκορν;

Εγώ αυτό το παθαίνω πολύ συχνά. Λίγο η ζέστη, λίγο η βαρεμάρα, λίγο τα οικονομικά μου που δε βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, διαλέγω τη μοναξιά μου ή την κολλητή μου και την αγαπημένη τηλεόραση μου. Η οποία βέβαια καλοκαιριάτικα μας έχει τρελάνει στις επαναλήψεις. Γι αυτό και εγώ βρήκα τις κατάλληλες ταινίες για να μου κρατούν συντροφιά τις ζεστές αυτές νύχτες και τις μοιράζομαι μαζί σου. Περιέχουν όλα τα σημαντικά στοιχεία. Αμμουδιές, παραλίες, διακοπές και φυσικά ρομάντζο και φλερτ.

Dirty Dancing

 

 

Η απόλυτη καλοκαιρινή αγάπη! Η νεαρή Baby (Jennifer Grey) ερωτεύεται τον γοητευτικότατο δάσκαλο χορού Johnny (Patrick Swayze), ενώ έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένεια της. Αφού η παρτενέρ του Johnny αναγκάζεται να αποχωρήσει από το διαγωνισμό χορού που διοργανώνεται, η νεαρή πρωταγωνίστρια συμπληρώνει το κενό και φυσικά καταλήγουν μαζί και ερωτευμένοι.

Ένα κλασσικό ειδύλλιο που αποδεικνύει πως κάποιες φορές αξίζει να σπάμε τους κανόνες και να βάζουμε τα συναισθήματα μας σε πρώτη γραμμή. Αν και ανήκει σε μια περασμένη δεκαετία έχει υπέροχη μουσική και χορογραφίες και σίγουρα αξίζει να το δεις αν δεν το έχεις ήδη δει. Και για να πάρεις μια γεύση δες το βιντεακι με το υπέροχο φινάλε

The Νotebook

 

 

Η πιο ρομαντική ταινία! Κλασική ταινία του Nicholas Sparks για μια γλυκιά καλοκαιρινή ιστορία. Σε ένα γηροκομείο, ένας ηλικιωμένος άντρας αρχίζει να διαβάζει μία ρομαντική ιστορία από το ημερολόγιό του σε μία ηλικιωμένη ασθενή του γηροκομείου. Η ιστορία που αφηγείται ξεκινά το 1940. Ο Noah (Ryan Gosling) και η  Allie (Rachel McAdams) γνωρίζονται σε ένα καρναβάλι και στη συνέχεια, παρά τις διαφορές της κοινωνικής τους τάξης, περνούν όλο το καλοκαίρι μαζί και γίνονται σχεδόν αχώριστοι. Χρόνια μετά, η Allie αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στον πρώτο της έρωτα και έναν άντρα που εγκρίνει η οικογένεια της.

Το τέλος είναι ανατρεπτικό και συγκινητικό. Το πόσο κλάμα έχουμε ρίξει όλες με αυτή την ταινία δεν περιγράφεται. Τι δεν την έχετε δει; Νομίζω πως ήρθε ο καιρός. Θα πλαντάξετε αλλά αξίζει τα δάκρυα που θα ξοδέψετε. Πολυβραβευμένη (καθόλου άδικα) και θα γίνει σίγουρα μια από τις αγαπημένες σας ερωτικές ιστορίες.

Dear John

 

 

Ακόμα μια ταινία του Nicholas Sparks που πρωταγωνιστούν ο Channing Tatum (θεός!) ως John,όπου υποδύεται έναν λοχία στο στρατό και η Amanda Seyfriend ως  Savannah, μια συντηρητική φοιτήτρια. Οι δυο τους, συναντιούνται και ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Όμως ο John αναγκάζεται να υπηρετήσει τη θητεία του στο εξωτερικό και έτσι η σχέση από απόσταση συντηρείται μέσα από ρομαντικά γράμματα.

Μια ταινία που σίγουρα θα σας κάνει να εκφράσετε αυτά που νιώθετε στον άνθρωπο σας που είναι μακριά. Γλυκιά, συγκινητική, μια ιστορία με την οποία πολλές από εμάς ταυτιζόμαστε. Αφήνει στο τέλος μια όμορφη καλοκαιρινή εικόνα και μια ελπίδα για τους μεγάλους κεραυνοβόλους έρωτες που επιβιώνουν μέσα από πολλά εμπόδια.

Grease

 

 

Καλοκαιρινός έρωτας με τα όλα του! Το λέει και ο τίτλος ενός τραγουδιού που ακούγεται  “Summer Nights”. Ακόμα και αν η ταινία μπορεί να χαρακτηριστεί ως εφηβική μιας και εκτυλίσσετε κατά τη διάρκεια ενός σχολικού έτους, σε βάζει σίγουρα σε καλοκαιρινή διάθεση με τους υπέροχους χορούς και τραγούδια της.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών η Sandy, μια κοπέλα από την Αυστραλία, συναντά και ερωτεύεται τον Danny. Οι γονείς της αποφασίζουν να μείνουν στις ΗΠΑ και έτσι οι δυο τους θα βρεθούν στο ίδιο σχολείο. Όμως, ο Danny είναι αρχηγός μιας από τις πιο κακόφημες ομάδες του γυμνασίου. Η θεωρία ότι τα ετερώνυμα έλκονται αποδεικνύεται ακράδαντα μέσα από το ρομάντζο του Danny και της Sandy. Όποια εποχή και αν την δεις, σε γοητεύει και σε μεταφέρει σε μια καλοκαιρινή εφηβική ατμόσφαιρα.  Και για να μπείτε στο κλίμα

The Last Song

 

 

Μια από τις πολλές δραματικό-ρομαντικες ταινίες του Nicholas Sparks. Μια ιστορία για την οικογένεια, τους πρώτους έρωτες, τις δεύτερες ευκαιρίες και τις στιγμές στη ζωή, που μας οδηγούν πίσω στο σπίτι μας. Η  Ronnie (Miley Cyrus), μια επαναστατική έφηβος, ξοδεύει το καλοκαίρι της προσπαθώντας να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον πατέρα της. Ταυτόχρονα ερωτεύεται (καθόλου άδικα) τον  Liam Hemsworth ο οποίος υποδύεται τον Will.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων οι δυο τους ερωτεύτηκαν και στην πραγματικότητα. Αυτό ίσως να είναι σημάδι ότι θα ερωτευτείτε και εσείς βλέποντας αυτήν την ταινία! Ακόμα όμως και να μην συμβεί κάτι τέτοιο, σίγουρα θα σας ταξιδέψει μιας και είναι γυρισμένο στο εξωτικό νησί Ταιμπι στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ε δε μπορεί. Σίγουρα κάποια από αυτές θα σε συγκινήσει, θα σε ταξιδέψει ή θα σε εμπνεύσει. Και αν έμεινες στο σπίτι με το ζόρι, ίσως μετά από αυτές τις επιλογές αποφασίσεις να το ξανακάνεις, οικειοθελώς αυτή τη φορά. Περιμένω εντυπώσεις και προτάσεις φυσικά γιατί προβλέπετε να περάσω και άλλες αξέχαστες βραδιές αγκαλιά με το τηλεκοντρόλ.

 

ladylike.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *