Οι πιο έξυπνες λύσεις οργάνωσης είναι εδώ!

Μικρές, πρακτικές, στιλάτες ιδέες για να οργανώσεις το σπίτι σου και τα πράγματά σου θα βρεις παρακάτω σε μια πανδαισία χρωμάτων και απρόσμενων υλικών!

/
Μικρά ομοιόμορφα μεταλλικά κουβαδάκια με χρώμα μπορούν να δώσουν λύση στο να τοποθετείς τα καθημερινά πράγματα που δεν θες να ξεχάσεις στο χολ, στην κουζίνα ή στο δωμάτιο των παιδιών.


Εκμεταλλεύσου την πόρτα της κουζίνας και κρέμασε μια μεγάλη υφασμάτινη ή πλαστική κρεμαστή θήκη με τσέπες για να βάζεις τα διάφορα πράγματα της κουζίνας ή το αντίστοιχο κάνε στο μπάνιο.


Μια όμορφη ξύλινη κρεμάστρα μπορεί να φιλοξενήσει τα περιοδικά σου στο σαλόνι…


… ενώ μια πλαστική μπορεί να γίνει κρεμάστρα για τα κολιέ σου ώστε ούτε να μπερδεύονται αλλά και ούτε να είναι διάσπαρτα!


Μικρά κομμάτια από πλαστικό σωλήνα ή και χάρτινο μπορούν να φιλοξενηθούν στο συρτάρι σου για να οργανώσεις τα φουλάρια, τις κάλτσες ακόμα και τα εσώρουχά σου!


Τακτοποίησε τα πράγματα των παιδιών όπως τα παιχνίδια τους, τις μπάλες τους, τα παπούτσια τους σε μεγάλα καλάθια για τα άπλυτα!


Βάλε διαχωριστικά ταμπελάκια με το όνομα κάθε μέρας και ξεχώρισε τα ρούχα που θα φορέσεις όλη τη βδομάδα για να γλιτώσεις το καθημερινό ψάξιμο!


Μικρά χάρτινα ή μεταλλικά κυπελλάκια μπορούν να φιλοξενήσουν το βαμβάκι και τις μπατονέτες στο μπάνιο σου!

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *