Οι τάσεις του επόμενου φθινοπώρου και χειμώνα, κατευθείαν από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.(photos)

λονδον

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τελείωσε και τώρα βρισκόμαστε στο κοντινό Λονδίνο, το οποίο μας ενημερώνει τι θα φορέσουμε το επόμενο φθινόπωρο αλλά και χειμώνα. Οι πρώτες μέρες αλλά και τα catwalk που έχουμε δει ως τώρα – δεν μας έχουν απογοητεύσει και έχουμε ήδη ξεχωρίσει 5 τάσεις που αξίζει να μάθεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πλέον οι minimal γραμμές υποχωρούν, μιας επανέρχονται οι υπερβολές και τα statement ρούχα και αξεσουάρ.

palettino

1. Γκλίτερ και ασημί παντού:

Εντυπωσιακά και λαμπερά φορέματα με βασικό παρανομαστή τις ασημένιες πούλιες, θα μπουν σε λίγους μήνες στην καθημερινότητα σου και θα κάνουν κάθε εμφάνιση σου ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Μεταλλικές αποχρώσεις, ντύνουν ακόμα και τα καθημερινά κολάν, μετατρέπωντας τα σε must-have της ντουλάπας σου. Μη φοβηθείς τη λάμψη, δοκίμασε τη και αποκλείεται να χάσεις. Η ζωή είναι πολύ βαρετή, για να φοράς βαρετά ρούχα!

(Από αριστερά Emilia Wickstead, Osman, Halpern, Molly Goddard).


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


2. Κάθε είδους floral μοτίβο:

Το σύνθημα σου για τον επόμενο χειμώνα πρέπει να είναι ένα, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! Φόρεσε λουλουδάτες φούστες, τοπ, φορέματα, αξεσουάρ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και κάνε το στιλ σου πιο ρομαντικό και κοριτσίστικο. Με σκούρο ή πιο ανοιχτό backround διάλεξε το floral που σου ταιριάζει.

(Από αριστερά Emilia Wickstead, Osman, Halpern, Molly Goddard).

3. Oversized μπουφάν (σχεδόν σαν παπλώματα).

 Η τάση των puffy μπουφάν θα συνεχιστεί με ακόμα πιο δυναμικό τρόπο. Μεγάλα και μακριά μποτφάν που θυμίζουν παπλώματα θα γίνουν η νέα αγάπη των πιο διάσημων fashion blogger και όχι μόνο.

(Απο αριστερά Preen by Thornton Bregazzi, Roksanda, Eudon Choi).

palettino

4. Μωβ βροχή.

Purple rain, λέει το τραγούδι και θα συμφωνήσουμε απόλυτα με αυτόν τον στίχο. To μωβ σε λίγους μήνες θα γίνει το νέο μαύρο και θα το βάλεις στην καθημερινότητα σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.

(Από αριστερά Mulberry, J.W.Anderson, Preen by Thornton Bregazzi)

5. Τρελά και statement παπούτσια.

Παπούτσια που είναι λες και έχουν βγει από άλλες εποχές, ιδιαίτερες υφές, εντυπωσιακά και περίεργα τακούνια, θα κάνουν την διαφορά και πάλι.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


(Από αριστερά Anya Hindmarch, Mary Katrantzou, Burberry, Toga, Simone Rocha).

followme.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :Είναι το παιδί σας νευρικό ; Πέντε + 1 τρόποι να το ηρεμήσετε .


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

  • palettino

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *